Traditionele Italiaanse paascake Zaghis Colomba Regale Classica, 750 g

23.99

Op voorraad
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

Colomba pasquale (of “Paasduif”) is een traditionele cake die de Italianen met Pasen eten. Net als de Italiaanse panettone wordt het deeg voor deze cake gemaakt van bloem, eieren, suiker, natuurlijke gist en boter. Vervolgens wordt er een duifachtige vorm van gemaakt om vrede en hoop uit te beelden, en meestal wordt het voor het bakken bedekt met parelsuiker en amandelen.

Een verrukkelijk glazuur, de onmiskenbare zoetheid van parelsuiker, de bedwelmende geur van sinaasappelschil en de knapperigheid van amandelen maken van elke hap van deze klassieke colomba een uniek genot.

– Gemaakt met scharreleieren en wilde bloemenhoning uit Italië

– Met gekonfijte sinaasappelschil, glazuur en amandelen 

Ingrediënten: TARWEbloem, gekonfijte sinaasappelschil 16% (sinaasappelschil, glucose-fructosestroop, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur), water, suiker, BOTER (MELK), glazuur 8% (suiker, water, plantaardig vet (kokosolie), TARWEzetmeel, maïszetmeel, EIWITPOEDER), natuurlijke gist (TARWE) 6%, EIGEEL van Italiaanse scharreleieren, AMANDELEN 3%, kristalsuiker 3%, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, Italiaanse wilde bloemenhoning, Italiaanse scharrelEIEREN, volle MELKpoeder, gemoute TARWEbloem, zout, natuurlijke aroma’s. KAN SPOREN VAN MOSTERD, SOJA EN ANDERE NOTEN BEVATTEN. 

Bewaarvoorschriften: koel, droog, donker bewaren. Na opening afgesloten bewaren.

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.