Welke gelegenheid is beter om uzelf te verwennen met chocolade dan de mooiste feestdag van de lente? Ontdek deze Pasen 4 heerlijke smaken (21 eitjes in totaal!), met liefde gemaakt door Galler:
“Dark Praline”: zachte hazelnootpraliné omhuld met pure chocolade.
“Milk Praline”: zachte hazelnootpraliné omhuld met melkchocolade.
“Milk Crispy Praline”: knapperige praliné omhuld met melkchocolade.
“White Praline”: smeuïge hazelnootpraliné omhuld met witte chocolade.
Ingrediënten: suiker, volle MELKpoeder, HAZELNOTEN, cacaopasta, cacaoboter, plantaardig vet (sheaboter, kokosolie, zonnebloemolie), weipoeder (MELK), inuline, magere cacaopoeder, magere MELKpoeder, dextrose, knapperige granen 0,45% (rijstbloem), emulgatoren: SOJA-lecithine, zonnebloem lecithine; natuurlijk vanille-aroma. Pure chocolade: cacaobestanddelen minimaal 60%. Melkchocolade: cacaobestanddelen minimaal 30%. Witte chocolade: minimaal 23% cacaobestanddelen. KAN ANDERE NOTEN, EIEREN EN TARWE (GLUTEN) BEVATTEN.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur niet hoger dan 21 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.