Deze chocolade wordt gemaakt van natuurlijke robijnkleurige cacaobonen en zal u zeker bekoren! Zijn elegante, subtiele en lichte smaak wordt nog spannender door de toevoeging van enkele heerlijke bessen.
De chocolaatjes uit de State of the Art serie zijn ware kunstwerkjes, betoverend door hun unieke smaken en prachtige verpakking. Is dit geen leuk cadeau-idee?
De producenten van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren ze daar hun zoete meesterwerkjes. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, garandeert de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Ingrediënten: robijnrode chocolade couverture (droge cacaobestanddelen 41,8%) (97,5%) [suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, voedingszuur: citroenzuur, aroma’s: natuurlijk vanille-aroma], gevriesdroogde aardbeien (2%), gevriesdroogde veenbessen (0,5%). Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.