Cacao van topkwaliteit gaat goed samen met vanille uit het exotische Madagaskar.
Bereiding: doe 20gr cacao in een glas en giet er 250ml melk bij. Schuim de melk met cacao op tot een temperatuur van 75℃. We raden af om het te mengen met water.
Beck cacao wordt in Duitsland geproduceerd en is over de hele wereld bekend en gewaardeerd om zijn uitzonderlijke kwaliteit. Alleen de hoogste kwaliteit cacao, suikerriet of kokosbloesemsuiker, verschillende kruiden en natuurlijke aroma’s worden gebruikt om Becks chocoladedranken te maken. Er worden alleen organische meststoffen gebruikt om de cacaobonen te telen en de bonen worden alleen gekocht van gecertificeerde biologische boerderijen, die ook deelnemen aan het Fair Trade-programma.
Ingrediënten: cacao* (50%), rietsuiker*, vanille-extract*, zeezout.
*Van gecertificeerde biologische boerderijen: gecertificeerd volgens SER-K-20-00262 / LT-EKO-001
Bewaarvoorschrift: bewaren op een droge, donkere plaats, op kamertemperatuur.
Er zijn nog geen beoordelingen.