De beroemde Griekse banketbakkers besloten melkchocolade – ’s werelds populairste chocoladesoort – nog lekkerder te maken door er kokosschilfers aan toe te voegen. Het resultaat is een elegante chocoladereep die u het gevoel geeft dat u onder een palmboom ligt op een prachtig eiland ergens in de Egeïsche Zee!
De makers van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren zij daar hun zoete meesterwerkjes. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, handhaaft de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Wist u trouwens dat landen met een hogere chocoladeconsumptie ook een hoger aantal Nobelprijswinnaars hebben? Dus vergeet alle schuldgevoelens en geniet van een heerlijk stukje chocolade!
Ingrediënten: melkchocolade (droge cacaobestanddelen 33,4%): suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, kokos-chips (10%), emulgator: sojalecithine, aroma’s: vanilline. Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.