De beroemde Griekse banketbakkers besloten melkchocolade – ’s werelds populairste chocoladesoort – nog lekkerder te maken door deze af te werken met hazelnoten en rozijnen. Echte chocoladekenners zullen deze verrukkelijke combinatie, samengebracht in een handgemaakte reep, zeker weten te waarderen.
De producenten van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren zij daar hun zoete meesterwerken. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, handhaaft de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Wist u trouwens dat landen met een hogere chocoladeconsumptie meestal ook de meeste Nobelprijswinnaars hebben? Dus vergeet alle schuldgevoelens en geniet van een heerlijk stukje chocolade!
Ingrediënten: melkchocolade (droge cacaobestanddelen 33,4%): suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, hazelnoten (8%), zante aalbessen (7%) [zante aalbessen, plantaardige oliën (zonnebloemolie)], emulgator: sojalecithine, aroma’s: vanilline. Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.