Colomba pasquale (of “Paasduif”) is een traditionele cake die de Italianen met Pasen eten. Net als de Italiaanse panettone wordt het deeg voor deze cake gemaakt van bloem, eieren, suiker, natuurlijke gist en boter. Vervolgens wordt er een duifachtige vorm van gemaakt om vrede en hoop uit te beelden, en meestal wordt het voor het bakken bedekt met parelsuiker en amandelen.
Lekker van binnen en van buiten – van de heerlijke coating tot de overvloedige vulling – deze colomba met decadente chocoladecrème maakt uw Pasen gegarandeerd nog specialer.
– Gemaakt met scharreleieren, melk en wilde bloemenhoning uit Italië
– Met chocoladeroom, cacaocoating en pure chocoladeschilfers
Ingrediënten: TARWEbloem, chocoladeroom 14% (glucosestroop, water, suiker, palmolie, dextrose, magere cacao 3.5%, magere MELKpoeder, alcohol, cacaoboter, aroma’s, verdikkingsmiddel: pectine, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zout), suiker, water, BOTER (MELK), natuurlijke gist (TARWE) 6%, magere cacaocoating 5% (suiker, gehard plantaardig vet (palmpitolie, kokosolie), magere cacao 20%, LACTOSE, emulgator: SOJA lecithine, aroma’s), EIGEEL van Italiaanse scharreleieren, pure chocoladeschilfers 4% (suiker, cacaomassa 36%, cacaoboter, emulgator: SOJA lecithine, aroma), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, Italiaanse scharrelEIEREN, glucose-fructosestroop, verse volle Italiaanse MELK, Italiaanse wilde bloemenhoning, gemoute TARWEbloem, zout, natuurlijke aroma’s. KAN SPOREN VAN MOSTERD EN NOTEN BEVATTEN.
Bewaarvoorschriften: koel, droog, donker bewaren. Na opening afgesloten bewaren.
Er zijn nog geen beoordelingen.