Colomba pasquale (of “Paasduif”) is een traditionele cake die de Italianen met Pasen eten. Net als de Italiaanse panettone wordt het deeg voor deze cake gemaakt van bloem, eieren, suiker, natuurlijke gist en boter. Vervolgens wordt er een duifachtige vorm van gemaakt om vrede en hoop uit te beelden, en meestal wordt het voor het bakken bedekt met parelsuiker en amandelen.
Deze mini-versie van de Italiaanse colomba is nog lekkerder door de toevoeging van heerlijke chocoladedruppels en suikerachtig glazuur. Perfect om cadeau te geven aan uw gasten met Pasen!
– Gemaakt met scharreleieren uit Italië
– Met chocoladedruppels en glazuur
Ingrediënten: TARWEbloem, chocoladedruppels 22.8% (cacaomassa 54%, suiker, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanillearoma), suiker, water, BOTER (MELK), glazuur 8,1% (suiker, water, plantaardig vet (kokosolie), TARWEzetmeel, rijstmeel, EIWITPOEDER), natuurlijke gist (TARWE) 5.3%, EIGEEL van Italiaanse scharreleieren, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, Italiaanse scharrelEIEREN, glucose-fructosestroop, MELKpoeder, gemoute TARWEbloem, zout, natuurlijke smaakstoffen. KAN SPOREN BEVATTEN VAN MOSTERD, SESAM, SOJA EN NOTEN.
Bewaarvoorschriften: koel, droog en donker bewaren. Na opening afgesloten bewaren.
Er zijn nog geen beoordelingen.