Italiaanse paascake met abrikozen en stukjes karamel Zaghis Colomba Regale Albicocca E Gocce Di Caramello, 750 g

25.99

Op voorraad
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

Colomba pasquale (of “Paasduif”) is een traditionele cake die de Italianen met Pasen eten. Net als de Italiaanse panettone wordt het deeg voor deze cake gemaakt van bloem, eieren, suiker, natuurlijke gist en boter. Vervolgens wordt er een duifachtige vorm van gemaakt om vrede en hoop uit te beelden, en meestal wordt het voor het bakken bedekt met parelsuiker en amandelen.

Al de zachtheid van natuurlijk gerezen deeg, versterkt door de toevoeging van gekonfijte abrikozen en heerlijke stukjes karamel… Zelfs de meest kieskeurige taartkenners zullen gegarandeerd onder de indruk zijn!

– Gemaakt met scharreleieren, melk en wilde bloemenhoning uit Italië

– Met gekonfijte abrikozen en stukjes karamel

Ingrediënten: TARWEbloem, halfgekonfijte abrikozen 12% (abrikozen, glucose-fructosestroop, sacharose, geconcentreerd citroensap), water, suiker, BOTER (MELK), glazuur 8% (suiker, water, plantaardig vet (kokosolie), TARWEzetmeel, rijstbloem, EIWITPOEDER), karamelsnippers 6% (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaopasta, magere MELKpoeder, gekaramelliseerde suiker 1.5%, emulgator: SOJA lecithine, aroma, specerijen, natuurlijk vanille-extract), natuurlijke gist (TARWE) 5%, EIGEEL van Italiaanse scharreleieren, poedersuiker (suiker 97%, maïszetmeel) 3%, AMANDELEN 3%, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, Italiaanse wilde bloemenhoning, Italiaanse scharrelEIEREN, verse volle Italiaanse MELK, gemoute TARWEbloem, zout, natuurlijke aroma’s. KAN SPOREN VAN MOSTERD EN ANDERE NOTEN BEVATTEN.

Bewaarvoorschriften: koel, droog, donker bewaren. Na opening afgesloten bewaren.

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.