Ontdek de specialty matcha groene thee uit de Japanse regio Uji. Deze thee is perfect voor de kritische matchakenner die op zoek is naar de authentieke Japanse matcha-ervaring.
De Japanse regio Uji staat bekend als de geboortestreek van de matcha, en de matcha’s die daar geproduceerd worden, worden beschouwd als de beste ter wereld.
– Matcha van traditionele kwaliteit
– Een energieboost maar dan zonder de spanning
– Boordevol antioxidanten
– Geen suiker of andere toevoegingen
– Hoger cafeïnegehalte (50 mg cafeïne per 1 gr)
Hoe bereidt u het?
1. Giet 1/2-1 theelepel matcha poeder in een kopje.
2. Voeg heet, maar niet kokend water toe (ongeveer 60-80 °C) en klop goed.
3. Voeg na het kloppen water of uw favoriete melk toe.
Geniet!
Als u een grotere hoeveelheid matcha koopt (100, 250 gr) of gewoon langzaam consumeert, kunt u klontjes in uw thee tegenkomen die na verloop van tijd gevormd zijn. Als dit gebeurt, raden wij u aan om de thee door een thee-ei te zeven voordat u het opklopt.
Ingrediënten: matcha-thee van traditionele kwaliteit.
– Bevat cafeïne
– Geschikt voor veganisten
– Kwaliteit getest door “Eurofins” laboratoria
– Geen bestrijdingsmiddelen of zware metalen
Bewaarcondities: koel en droog bewaren.
Er zijn nog geen beoordelingen.