Op zoek naar een echt luxueuze combinatie van smaken? Er gaat niets boven de klassieke combinatie van pure chocolade en rijpe kersen!
De chocolaatjes uit de State of the Art serie zijn ware kunstwerkjes, betoverend door zowel hun unieke smaken als hun prachtige verpakking. Is dit geen leuk cadeau-idee?
De producenten van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren ze daar hun zoete meesterwerkjes. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, garandeert de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Ingrediënten: pure chocolade couverture (droge cacaobestanddelen 65%) (96%) [cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma’s: natuurlijk vanille-aroma], gevriesdroogde kersen (2%), aroma’s. Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.