Met zijn intense smaak en heerlijke knapperigheid is dit een echte klassieker op het gebied van pure chocolade. Deze met amandelen verrijkte chocoladereep, met de hand gemaakt door de ambachtslieden uit Griekenland, doet het goed als een heerlijke namiddag snack en als een mooi geschenk.
De makers van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren zij daar hun zoete meesterwerkjes. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, handhaaft de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Wist u trouwens dat landen met een hogere chocoladeconsumptie ook meer Nobelprijswinnaars hebben? Dus vergeet alle schuldgevoelens en geniet van een heerlijk stukje chocolade!
Ingrediënten: pure couverture chocolade (droge cacaobestanddelen 61,5%): cacaomassa, suiker, cacaoboter, amandelen (19%), emulgator: sojalecithine, aroma’s: vanilline. Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.