Deze koffie is een eerbetoon aan de stad die volgens sommigen de hoofdstad is van de Italiaanse espresso. “Napoli” is een melange die voornamelijk wordt verkregen uit de Afrikaanse robusta boonsoorten, gekenmerkt door een donkere branding en een sterke body. Deze sterke en rijke koffie, geïnspireerd door de Napolitaanse uitbundigheid, is ideaal voor liefhebbers van intense smaken.
De Bialetti methode:
Bonen uit de bergen. Bij het creëren van zijn unieke melanges geeft Bialetti de voorkeur aan koffiebonen die worden verbouwd op een hoogte van meer dan 1000 m, waar temperatuurverschillen ervoor zorgen dat de bonen langzaam rijpen.
Groot hart. Bialetti gebruikt grote bonen om een perfect homogene branding te garanderen.
Drievoudige selectie. Elke boon wordt geselecteerd door middel van een 3-stappen proces om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.
Traditionele branding. De brandmethode die Bialetti toepast is traditioneel en maakt gebruik van de jarenlange expertise van haar team.
Ingrediënten: geroosterde koffiebonen.
Bewaarcondities: droog en koel bewaren.
Er zijn nog geen beoordelingen.