Heerlijke stukjes melkchocolade die nog lekkerder zijn door de toevoeging van vanillekoekjes, gemalen amandelen en witte chocoladerepen die de buitenste laag van deze lekkernij bedekken.
De producenten van deze chocolade – de familie Laurence – richtten hun bedrijf op in 1922, in de Griekse stad Thessaloniki. Al drie generaties lang creëren ze daar hun zoete meesterwerkjes. Door elk ingrediënt en elke specerij die bij de productie wordt gebruikt persoonlijk te kiezen, garandeert de familie Laurence het hoogste niveau van kwaliteit en smaak.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, tarwebloem (bevat gluten), amandelen, volle melkpoeder, cacaomassa, plantaardige vetten (kokosolie), emulgatoren: sojalecithine, mono- en diglyceriden van vetzuren, kleurstoffen: karamel, zout, aroma’s: vanilline, verdikkingsmiddelen: natriumcarboxymethylcellulose, vulstoffen: natriumwaterstofcarbonaat, ammoniumwaterstofcarbonaat, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen bevatten van: sulfieten, gluten, melk, eieren, soja, sesam, pinda’s, noten.
Bewaarvoorschrift: bewaren bij een temperatuur van maximaal 18 °C.
Er zijn nog geen beoordelingen.