1, 2, 3… 23, 24! Gun uzelf en uw geliefden de vreugde van het vooruitzicht: tel de dagen tot Kerstmis terwijl u geniet van heerlijke koffie uit de hele wereld! De bonen zijn verpakt in een prachtig elegant, glanzend doosje met heldere feestelijke kleuren. Bovendien is elke portie koffiebonen voorzien van een eigen doosje dat moet worden opengemaakt, dus perfect voor wie geen genoeg kan krijgen van het ritueel van het uitpakken van zijn kerstcadeaus. Verleng het plezier en voeg wat kerstsfeer toe aan elk van uw adventsochtenden!
Onze koffie adventskalender bevat 24 pakjes uitzonderlijke koffie van één enkele herkomst uit de bekendste koffieregio’s ter wereld. Met de 24 gram vers gebrande koffiebonen in elk pakje kun je 2 heerlijke kopjes zetten. Probeer in afwachting van Kerstmis enkele van de beste koffiesoorten ter wereld en ontdek uw favoriet. De bonen zijn gebrand met een speciale technologie waardoor ze geschikt zijn voor alle zetmethodes.
***
De doos van deze adventskalender is gemaakt van stevig, kwaliteitsvol, gekleurd karton en wordt dichtgehouden met behulp van een magnetische sluiting.
P.S. Na het branden komt er bij koffie wat natuurlijk gas vrij, waardoor de koffiezakken wat kunnen uitzetten. Dit heeft GEEN enkele invloed op de kwaliteit van de koffie.
***
Deze koffie adventskalender bevat alleen de beste specialty koffie:
DR Congo Kivu
Hoogte | 1500 m
Arabica koffiesoort | Bourbon
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Dark
Smaaktonen | Marsepein, gedroogde dadels,
Nicaragua Maragogype
Hoogte | 1200-1500 m
Arabicasoort | Maragogype
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Honing, karamel, kruiden
Papua New Guinea Sigri
Hoogte | 1600 m
Arabica koffiesoort | Caturra
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Peperkoek, zwarte thee, honing
Brazil Santa Luzia
Hoogte | 1200 m
Arabica koffiesoort | Rode Catuai
Verwerking| Natuurlijk
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Melkchocolade, karamel, rijp fruit
Indonesia Sumatra
Hoogte | 1450-1700 m
Arabica koffiesoort | Tim tim, Ateng
Verwerking | Giling Basah
Roosterprofiel | Dark
Smaaktonen | Rode wijn, bruine suiker, kaneel
Guatemala La Hermosa
Hoogte | 1600-1800 m
Arabica koffiesoort | Caturra, Catuai, Pache
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Abrikozen, melkchocolade, karamel
Ethiopia Burtukaana
Hoogte | 1600-1800 m
Arabica koffiesoort | Heirloom
Verwerking| Natuurlijk
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Rabarber, bosbessen, vanille
Ethiopia Yirgacheffe
Hoogte | 1800-2000 m
Arabica koffiesoort | Heirloom
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Bosbessen, zwarte bessen, vanille
Costa Rica Tarrazu
Hoogte | 1200-1900 m
Arabica koffiesoort | Red Caturra, Yellow Catuai
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Abrikozen, karamel, honing
Honduras Marcala
Hoogte | 1650 m
Arabica koffiesoort | Typica, Bourbon, Caturra, Catuai
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium
Smaaktonen | Jasmijn, passievrucht, rum
Uganda Bugisu AA
Hoogte | 1300-1900 m
Arabica koffiesoort | Bourbon
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium dark
Smaaktonen | Chocolade, bosbessen, citrusvruchten
Vietnam Dak Lak
Hoogte | 1350 m
Arabica koffiesoort | Bourbon, Typica, Mundo Novo
Verwerking | Gewassen
Roosterprofiel | Medium dark
Smaaktonen | Chocolade, citrusvruchten, geroosterde hazelnoten
Ingrediënten: 100% arabica koffiebonen.
Bewaarvoorschrift: droog en koel bewaren.
Er zijn nog geen beoordelingen.