Afrikaanse koffie. Ethiopië, Oeganda en Marcala, een waar toevluchtsoord voor koffiekenners, zijn de epicentra van uitzonderlijke koffie. De Black Crow White Pigeon koffiesoorten die in deze landen verbouwd worden, zijn een uniek genot. Het smaakprofiel is een combinatie van fruitige, bloemenachtige, thee- of wijnachtige tonen, met een sappige afdronk.
Aziatische koffie is de laatste tijd steeds populairder geworden en de koffiemarkt in landen als Myanmar en Vietnam is de afgelopen jaren continu gegroeid, waarbij de telers in deze regio zich meer zijn gaan richten op koffie van topkwaliteit. Aziatische koffiebonen staan bekend om hun uitgesproken smaken, die vaak als bitter worden omschreven en tonen van kruiden, chocolade, tabak, rode wijn en hout bevatten.
Zuid-Amerikaanse koffie. Deze koffiesoorten zijn een geweldige plek om uw reis naar specialty koffie te beginnen! Als u nieuw bent in deze wereld, raden we u aan om eerst de Braziliaanse of Colombiaanse koffiesoorten te ontdekken. U zult dol zijn op de evenwichtige smaak, natuurlijke zoetheid en heerlijke toetsen van chocolade, noten en fruit. Zuid-Amerikaanse koffiesoorten zijn over het algemeen minder zuur dan Afrikaanse en milder dan Aziatische soorten.
Centraal-Amerikaanse koffie is een echte verwennerij! Van Guatemala tot Nicaragua, deze landen produceren een gevarieerde reeks smaken: van tropisch fruit tot noten. Wat alle Centraal-Amerikaanse koffiesoorten echter gemeen hebben, is hun unieke smaakprofiel en uitgesproken karakter.
Hoogste kwaliteitsnormen. Van de boerderij tot het kopje werken vakkundige professionals hard om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Koffieboeren oogsten, verwerken en sorteren de bonen zorgvuldig, terwijl branders hun expertise gebruiken om de unieke kenmerken van elke koffie te onthullen en een unieke smaak te leveren.
Geroosterd in enkele van de beste branderijen. De bonen worden gebrand in de beste Europese branderijen in Italië, België, Nederland en Litouwen. Elk land heeft zijn eigen unieke tradities en smaakprofielen.
Versheid. Wij branden onze Caprisette bonen in kleine batches om ze supervers te houden. Zo kunnen we elke stap van het roosterproces nauwkeurig controleren. Het resultaat? Elk kopje is niet alleen vers, maar zit ook boordevol subtiele, natuurlijke smaken die alleen ontstaan als uw koffie precies goed gebrand is.
Geschikt voor alle koffierecepten en zetmethoden. Caprisette smaakt geweldig, of u het nu zwart drinkt of gemengd met uw favoriete melk of andere toevoegingen. We hebben de beste koffiesoorten gekozen en het roosterproces aangepast om ervoor te zorgen dat uw koffie niet alleen geweldig smaakt als u deze zet met een bean-to-cup machine, maar ook met een filtermachine, een French press, een moka koffiepot of vrijwel elke andere zettool.
“Caprisette Fragrante”
Een melange van medium dark roasted Braziliaanse bonen (80% arabica en 20% robusta) die liefhebbers van traditionele koffiesmaken zal aanspreken. Het aroma bevat een vleugje pindakaas, terwijl de smaak wordt gekenmerkt door tonen van melkchocolade. Een subtiele nasmaak van walnoten blijft nog even hangen nadat u uw drankje op heeft.
“Caprisette Belgique”
Een melange van Braziliaanse en Hondurese koffie (80% arabica en 20% robusta) die liefhebbers van traditionele smaken zeker zal bevallen. De koffie is medium light roasted, heeft een intens aroma en een volle body. Er kan een aanhoudende nasmaak van pure chocolade en zoete karamel worden waargenomen.
“Caprisette Crema”
Deze melange van Braziliaanse en Oegandese koffie combineert arabica (80%) en robusta (20%) bonen met een medium roosterprofiel. Geniet van tonen van karamel, bittere chocolade en heerlijke noten in elke slok. Ideaal voor cappuccino's of lattes. Melk toevoegen is echter niet nodig: de zoete smaaktonen van deze koffiesoort komen ook tot hun recht in een kopje zwarte koffie.
“Caprisette Royale”
Deze melange van Braziliaanse, Mexicaanse, Oegandese en Indiase koffie combineert arabica (80%) en robusta (20%) bonen met een medium roosterprofiel. De rijke zoetheid van chocolade, een vleugje gedroogd fruit en lichte tonen van bessen zorgen voor een unieke smaakervaring.
“Caprisette Italiano”
Deze koffie komt rechtstreeks van een Italiaanse branderij en is een 100% arabica melange van Braziliaanse, Mexicaanse, Indiase en Ethiopische koffiesoorten, allemaal zorgvuldig met de hand geplukt en medium geroosterd. Het is een echte verwennerij voor uw zintuigen, met tonen van zoete karamel, gastronomische likeur en rijke cacao.
“Caprisette Dolce Vita”
We hebben met de hand de zoetste Braziliaanse koffiebonen uitgekozen en ze medium geroosterd om hun natuurlijke zoetheid nog beter tot zijn recht te laten komen. Terwijl u nipt van deze 100% arabica ervaart u tonen van melkchocolade, karamel en amandelen.
“Caprisette Professional”
Deze melange van Braziliaanse en Hondurese 100% arabica bonen is perfect voor liefhebbers van subtiele smaken. De koffie wordt gekenmerkt door een medium-licht roosterprofiel en bevat zoete aroma's van bessen en karamel, gecombineerd met subtiele hints van pure chocolade.
“Caprisette Intenso”
Deze medium roasted melange van Braziliaanse en Vietnamese koffie is een mix van arabica (45%) en robusta (maar liefst 55%!) bonen, die gegarandeerd voor die hoognodige energieboost zorgt. Bovendien is het superlekker, met smaaktonen van pure chocolade, geroosterde noten en een pittige kick die u naar meer doet verlangen.
“Caprisette Lullaby Decaf”
Deze medium dark roasted cafeïnevrije koffie combineert de beste arabica en robusta bonen uit Brazilië, Guatemala en India. Het biedt een bijzonder zachte smaak, met tonen van cashewnoten, cacao en hout.
“Parallel 17”: traditioneel profiel van Aziatische koffiesoorten
Ontdek een melange van arabica koffiebonen die een combinatie is van koffiebonen uit India en Papoea-Nieuw-Guinea. Dit is een hartige, pittige koffie met zoete tonen van cacao, kruidnagel en gedroogd fruit.
“Parallel 36”: traditioneel profiel van Amerikaanse koffiesoorten
Dit is een heerlijke melange van arabica bonen uit El Salvador en Brazilië! Ontdek prachtige hints van chocolade, pinda's, hout en bloemen.
Elk geweldig kopje koffie begint bij het hoofdingrediënt — koffiebonen natuurlijk! Achter elke slok koffie schuilt een hele wereld van complexe smaken, die wachten tot u zich erin verdiept en uw favoriete smaak, aroma en zetmethode ontdekt. Als u de vele verschillende factoren kent die van belang zijn bij het kiezen van de juiste koffiebonen, kunt u zich een weg banen door de dichte koffiejungle. Hieronder komt u te weten hoe de verschillende bonensoorten van elkaar verschillen en hopelijk voelt u zich daarna veel zelfverzekerder wanneer u zich door de rijke wereld van koffie begeeft!
Als u een zo geurig mogelijk kopje koffie wilt, moet u uw koffiebonen vóór elk kopje vers malen. De uiteindelijke smaak, het aroma en de volledige ervaring in het algemeen zijn daarnaast ook afhankelijk van de door u gekozen zetmethode en het roosterprofiel van uw koffiebonen. Als u bijvoorbeeld de espresso zetmethode gebruikt, kunt u het beste kiezen voor dark roast bonen (deze zorgen voor een diepe, minder zure smaak), terwijl filterkoffiezetapparaten over het algemeen medium tot light roast vereisen (perfect voor zoete, lichte, fruitige smaaktonen).
Als u koffiebonen gebruikt in plaats van voorgemalen koffie, heeft u meer vrijheid om te experimenteren en te spelen met de smaken van uw dranken. U kunt dan ook de maalfijnheid aanpassen aan de zetmethode van uw voorkeur. Het is bovendien de moeite waard om te weten dat hele koffiebonen niet zo gevoelig zijn voor zuurstof, vocht en licht als voorgemalen koffie, waardoor de fijnste smaken langer behouden blijven.
Wie op zoek is naar koffiebonen van de hoogste kwaliteit, moet eens een kijkje nemen in het assortiment van Coffee Friend. De vele verschillende soorten die worden aangeboden kunnen worden gefilterd op basis van de soort en zetmethode, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt. Naast de bekende en nichemerken die in onze online winkel verkrijgbaar zijn, zijn er ook reeksen koffiebonen die door ons hier bij Coffee Friend zijn ontwikkeld: hiertoe behoren de best verkopende Caprisette koffiesoorten en de specialty koffiebonen uit ons Black Crow White Pigeon assortiment. Voel u vrij om op ontdekkingstocht te gaan en de verschillende koffiesoorten te ontdekken die geschikt zijn voor espresso machines en filterkoffiezetapparaten, evenals heerlijke cafeïnevrije soorten en een aantal fantastische koffie sets!
Bent u een echte fan van rijke, intense smaaktonen en gedurfde smaakexperimenten? Zo ja, dan zult u dol zijn op espresso! Deze klassieke drank wordt gezet met koffiebonen die zeer fijn zijn gemalen, zodat u talloze smaken en aroma’s kunt ontdekken. In theorie zijn alle bonen goed voor een espresso, maar in de praktijk spelen het type en het roosterprofiel dat u kiest een doorslaggevende rol. Arabica koffiebonen hebben bijvoorbeeld de neiging om subtiele, zoete, fruitige smaken te creëren, terwijl robusta wordt gekenmerkt door een sterke, bittere smaak.
Het roosterprofiel is net zo belangrijk. Espresso koffiebonen zijn meestal dark roasted: dat komt omdat een donkere branding de resulterende drank wat extra intensiteit, kracht en diepte geeft. Dark-roasted koffiebonen worden vaak gekenmerkt door tonen van chocolade, noten en karamel, terwijl light-roasted koffiesoorten meestal subtieler en delicater zijn, met zure tonen van citrusvruchten en appels op de voorgrond. Bij deze koffie kunt u ook tonen van bloemen en bessen ontdekken: deze maken uw kopje meestal wat frisser en complexer van smaak.
Wij streven ernaar om elke espresso-liefhebber tevreden te stellen en daarom bevat ons assortiment een aantal koffiesoorten van zowel bekende als veelbelovende merken. Er worden ook verschillende roosterprofielen en maalgroottes aangeboden. Neem trouwens ook eens een kijkje bij de assortimenten koffiebonen van Coffee Friend zelf: deze omvatten prachtige koffiemelanges voor een heerlijke dagelijkse kop koffie, maar ook unieke single-origin soorten die u gegarandeerd laten kennismaken met een heleboel nieuwe smaken.
Bonen van dit type zijn perfect voor mensen die hun koffie liever wat subtieler en delicater hebben. De laatste tijd verschijnen er veel filterkoffiezetapparaten met ingebouwde koffiemolens op de markt: met deze innovatieve apparaten kunnen koffieliefhebbers genieten van heerlijk geurende dranken die bereid worden met versgemalen bonen. Er zijn ook handmatige filtermachines verkrijgbaar, ontworpen om het koffiezetproces helemaal zelf in handen te nemen. Wat filterkoffie speciaal maakt, is de delicate, subtiele smaak. In tegenstelling tot espresso moet koffie bij de filterzetmethode vrij lang in direct contact met het water blijven, waardoor er meer natuurlijke smaaktonen tot uiting komen.
Deze zettechniek is vooral geliefd door mensen die houden van subtiele koffie en die graag nieuwe koffiesoorten uitproberen om verschillende smaken te ervaren. Als u een filterkoffiezetapparaat heeft, moet u wel wat extra aandacht besteden aan het soort koffiebonen dat u kiest. U kunt het beste kiezen voor medium- tot light-roasten bonen: deze zijn over het algemeen zoeter en fruitiger. De verpakking of de beschrijving in de e-shop van uw koffie kan aangeven of de koffiebonen geschikt zijn voor de filterzetmethode. Als deze informatie niet beschikbaar is, gebruik dan gewoon het roosterprofiel als richtlijn.
Met deze belangrijkste selectiecriteria in het achterhoofd bent u nu klaar om ons assortiment te verkennen! Het omvat een verscheidenheid aan heerlijke koffiebonen die geschikt zijn voor de filterzetmethode. Het eigen assortiment van Coffee Friend omvat ook soorten die ideaal zijn voor een heerlijke filterkoffie. Zolang u het type en het roosterprofiel van de koffiebonen in gedachten houdt, zult u zeker de bonen ontdekken die perfect geschikt zijn voor u en uw koffiezetapparaat.
Met specialty koffiebonen kunt u genieten van dranken die net zo rijk, vol en geurig zijn als de beste wijnen! Specialty koffie omvat koffiesoorten die zijn onderworpen aan het onderzoek van gecertificeerde koffieproevers van de Specialty Coffee Association (SCA) en op basis daarvan 80 punten of meer op 100 hebben behaald. Naast koffie van enkele van ‘s werelds bekendste producenten heeft Coffee Friend twee koffielijnen die we zelf hebben ontwikkeld: dit zijn Black Crow White Pigeon en Parallel. Het aroma, de nasmaak, smaakbalans, zuurtegraad, body, zuiverheid en zoetheid van deze specialty koffiebonen hebben allemaal de hoogste scores gekregen.
Om de smaken van de specialty soorten te kunnen waarderen, kiest u een roosterprofiel dat het beste bij uw persoonlijke smaak past. Light-roasted specialty koffiebonen worden gekenmerkt door een natuurlijke, subtiele zuurheid en fruittonen. Medium-roasted bonen daarentegen zullen de liefhebbers van zoetigheid zeker bekoren. Koffiebonen die dark-roasted zijn, hebben dan weer eerder de neiging om bijzonder intense smaken te bevatten, waardoor ze perfect zijn voor diegenen die van wat bitterheid in hun koffie houden.
Als u de wereld van koffie verkent, zult u waarschijnlijk de uitdrukking “single-origin” tegenkomen op sommige koffieverpakkingen en het woord “melange” op andere. Wat betekenen deze, vraagt u zich af? Terwijl melanges koffiebonen bevatten die afkomstig zijn uit verschillende koffieregio’s, zijn single-origin soorten allemaal afkomstig van één locatie of zelfs van dezelfde koffieboerderij. U bent van harte welkom om de eigen single-origin lijn van Coffee Friend te ontdekken, genaamd Parallel: deze combineert het beste wat melanges en specialty soorten te bieden hebben.
Cafeïnevrije koffiebonen zijn een uitstekende keuze voor wie wil genieten van de smaak van koffie zonder de effecten van cafeïne. Net zoals gewone koffie kunnen cafeïnevrije koffiebonen light-, medium- of dark-roasted zijn, dus u kunt gewoon de koffie kiezen die het beste bij uw smaak past. Naast cafeïnevrije soorten van bekende merken zoals Charles Liégeois, bevat ons assortiment ook een paar zelfgemaakte cafeïnevrije koffiesoorten. Onze klanten zijn dol op de specialty Colombia Decaf Excelso en de delicate Lullaby Decaf. Beide soorten zijn cafeïnevrij gemaakt met behulp van veilige, volledig natuurlijke methoden, namelijk de CO2 cafeïne-extractie en het innovatieve Swiss Water Process. Deze methoden verwijderen niet alleen de absolute meerderheid van de cafeïne uit de bonen, maar behouden ook de fijnste smaken van uw koffie. Het resultaat is een heerlijke cafeïnevrije kop die op elk moment van de dag gedronken kan worden!
Lokaal gebrande koffiebonen bieden zowel een heerlijk dagelijks ritueel als een unieke smaakervaring. Verser en geuriger kan koffie niet zijn. De meeste lokale branders verwerken koffie in kleine batches, waardoor deze bonen bijzonder smaakvol en aromatisch zijn. Bovendien wordt elke partij met de grootste zorg behandeld, met de missie om de fijnste smaken te ontdekken altijd in het achterhoofd van de branders. Door lokaal gebrande koffie te kopen, steunt u ook lokale bedrijven en kunt u genieten van dranken waarvan de herkomst gemakkelijk achterhaald kan worden. Blader gerust door onze selectie lokaal gebrande soorten!
Als u altijd op zoek bent naar nieuwe smaken, kunt u overwegen om een koffiebonen set te kopen. Een koffie cadeau en proefpakketten zijn ook een geweldige keuze voor degenen die hun favoriete soort al hebben ontdekt. Kies gewoon een set met verschillende identieke koffiesoorten erin, of ga voor een set met verschillende soorten bonen. Deze sets zijn daarnaast ook een geweldig cadeau-idee: uw koffie-liefhebbende vrienden zullen het gegarandeerd waarderen!
De verschillende zetmethoden onthullen vaak verschillende smaken die in uw koffie verborgen zitten. Hetzelfde geldt zelfs wanneer u dezelfde soort bonen gebruikt! Daarom moedigen wij onze klanten altijd aan om te experimenteren en verschillende zettechnieken uit te proberen. Als u echter al een bepaald soort koffiezetapparaat heeft, of als u zeker weet dat u uw favoriete zetmethode heeft ontdekt, kies dan koffiebonen die daarvoor geschikt zijn. Zo krijgt u de lekkerste koffie met de hoogste kwaliteit.
Koffiebonen voor bean-to-cup machines. Deze innovatieve apparaten malen koffiebonen met een simpele druk op de knop. De beste koffiebonen voor volautomaat machines hebben meestal het woord ‘espresso’ ergens op de verpakking staan. Dit betekent echter niet dat ze alleen geschikt zijn voor het espresso-recept — waar dit woord eigenlijk naar verwijst, is de espresso-zetmethode. Als de verpakking van de bonen die u op het oog heeft dergelijke informatie niet bevat, maak u dan geen zorgen: gebruik gewoon het roosterprofiel als richtlijn. Bean-to-cup machines zijn het meest geschikt voor medium- of dark-roasted koffie. Hoe lichter het roosterprofiel, hoe langzamer de bonen hun aroma’s prijsgeven; hoe donkerder het roosterprofiel, hoe sneller dit proces verloopt.
Koffiebonen voor espresso machines. U moet ook op het woord “espresso” letten bij het kiezen van koffiebonen voor dit soort apparaten. Nogmaals, als het gaat om de beste koffiebonen voor espresso machines, kunt u het beste koffie met een medium of dark roosterprofiel kiezen: dit resulteert in een rijker en geuriger kopje koffie. Het is ook belangrijk om de juiste maalgraad te kiezen. Te fijn gemalen bonen zullen de watertoevoer belemmeren, terwijl te grof gemalen bonen kunnen resulteren in een waterige drank. Als u een espresso machine heeft of overweegt om er eentje aan te kopen, overweeg dan ook om een koffiemolen te kopen: hiermee bepaalt u zelf de maalgraad van uw koffie.
Koffiebonen voor filterkoffiezetapparaten. De laatste tijd verschijnen er steeds meer filterkoffiezetapparaten met ingebouwde koffiemolens op de markt. Of die van u er nu eentje heeft of niet, de filterzetmethode biedt nog steeds een unieke smaakervaring! Als u filterkoffie voor uw koffiezetapparaat wilt, ga dan op zoek naar bonen met een medium tot light roosterprofiel. Zo kunt u genieten van een bijzonder zoet, licht en fruitig kopje koffie. Het is trouwens altijd een goed idee om de informatie op de verpakking of de beschrijving in de e-shop aandachtig te lezen van de koffie die u op het oog heeft: er wordt vaak aangegeven of de bonen in kwestie geschikt zijn voor filterzetapparaten. Als dergelijke informatie echter niet beschikbaar is, gebruikt u gewoon weer het roosterprofiel als leidraad.
Mokka koffiebonen. Bij mokka koffiepotten draait alles om de intensiteit en rijkdom die aan espresso doet denken. Wanneer u door de mokka koffiebonen bladert, gebruik dan uw persoonlijke smaak als belangrijkste criterium. Als u van sterke, scherpe en behoorlijk bittere koffie houdt, kies dan koffiebonen met een dark roosterprofiel. U moet ze dan wel grover malen en minder water gebruiken. Bonen met medium of light roosterprofiel zijn meestal subtieler en meer gevarieerd. Als u zulke bonen kiest, maal ze dan fijner en vul het onderste gedeelte van uw moka koffiepot met water tot aan het veiligheidsklepje.
Koffiebonen voor percolators. Heeft u wel eens van koffie voor percolators gehoord? Deze unieke apparaten produceren sterke, aromatische koffie. Als u een liefhebber bent van deze zetmethode, kies dan bonen met een medium of dark roosterprofiel: deze laatste maakt uw drankje nog scherper en intenser, terwijl de eerste voor meer subtiele smaken zorgt. Bij koffie-percolators is de maalgraad van uw koffie ook belangrijk. Om de fijnste kwaliteiten te onthullen en te veel bitterheid te vermijden, kiest u voor een gemiddelde tot grove maling.
Cafetiere koffiebonen. Met deze universele zetmethode kunt u luisteren naar wat uw persoonlijke smaak u vertelt. French press koffiebonen komen in verschillende soorten voor: van light- tot dark-roasted. Onthoud wel dat hoe donkerder gebrand, hoe bitterder, scherper en voller de koffie; medium- tot light-roasted bonen zorgen daarentegen voor een subtielere, zoetere en meer fruitige smaak. Houd ook rekening met de maalgraad: u kunt het beste kiezen voor een gemiddelde tot grove maling.
Koffiebonen voor Chemex koffie makers. Deze zetmethode vereist misschien wat meer vaardigheid, maar is dat ook echt waard. De beste koffiebonen voor Chemex koffie makers zijn meestal medium- of light-roasted: deze laatste geeft uw koffie extra fruitigheid en lichtheid, terwijl de eerste een bijzonder evenwichtige drank oplevert. Houd er rekening mee dat deze zetmethode over het algemeen niet geschikt is voor dark-roasted koffie, maar u kunt het toch proberen als u van sterke, scherpe smaken houdt en het gevoel heeft dat u uw Chemex koffiezetapparaat echt kent.
Koffiebonen voor pour-over koffiezetapparaten. Kwaliteit en versheid is waar het om draait bij het kiezen van koffiebonen voor de v60 koffie of vergelijkbare koffiedruppelaars. Om de juiste koffiebonen voor drippers te vinden, moet u vooral letten op het roosterprofiel. Voor een delicaat, smaakvol, licht kopje koffie kiest u bonen met medium tot light roosterprofiel. Een medium roosterprofiel geeft uw drank extra zoetheid, terwijl light-roasted bonen u helpen een fruitige, verfrissende drank te creëren.
Koffiebonen voor Aeropress koffiemakers. Net zoals bij andere koffiezetapparaten moet u bij Aeropress koffiezetapparaten letten op het roosterprofiel van uw koffiebonen Koffiebonen voor Aeropress koffiemakers moeten light-roasted zijn: ze zorgen voor een delicaat, fruitig, heerlijk zuur kopje koffie met een minimale bitterheid. Terwijl light-roasted koffiesoorten de neiging hebben om Aeropress koffie extra zoet te maken, zorgen dark-roasted bonen voor een sterkere, rijkere drank.
Koffiebonen voor Cold Brew koffiezetapparaten. Cold Brew koffie is absoluut uniek qua smaak en zetproces. Als u deze zetmethode eens wilt proberen en geïnteresseerd bent in koffiebonen voor Cold Brew koffiezetapparaten, ga dan gewoon af op uw persoonlijke smaak. Light-roasted koffiebonen zullen een fruitiger, meer zuur cold brew kopje opleveren; medium-roasted koffie zal uw drankje een heerlijke zoetheid geven; terwijl dark-roasted koffiebonen perfect geschikt zijn voor liefhebbers van gedurfde, intense, scherpe koffiesmaken.
Als het gaat om verschillende soorten koffie, zijn de twee belangrijkste categorieën die u moet kennen arabica en robusta. Beide hebben een uniek smaakprofiel. Als u van fruitige, bloemachtige en heerlijk zure koffie houdt, dan is arabica zeker iets voor u. Over het algemeen zijn arabica koffiebonen delicaat en vrij licht qua cafeïnegehalte. Als u op zoek bent naar intense, bittere, nootachtige of aardse tonen, passen robusta koffiebonen misschien beter bij u. Deze worden vaak gebruikt in espresso-melanges: robusta geeft ze een rijkere smaak en een hoger cafeïnegehalte. Als beide aantrekkelijk klinken, probeer dan eens arabica- en robusta melanges: ze bevatten het beste van wat de twee soorten te bieden hebben.
Dankzij Coffee Friend hoeft u de deur niet eens uit om koffiebonen van goede kwaliteit te vinden! Naast talloze bekende merken omvat ons assortiment ook het eigen assortiment van Coffee Friend dat geschikt is voor verschillende zetmethodes. Voor uw gebruiksgemak zijn er verschillende filters beschikbaar in onze online winkel: u kunt uw koffie kiezen op basis van merk, type, eigenschappen, soort, roosterprofiel, hoeveelheid, smaaktonen, regio of SCA-score. Er is voor ieder wat wils, of het nu rijke espresso of delicate filterkoffie is!
Weet u nog steeds niet welke smaak, maalgraad of branding het beste bij u past? Nieuwsgierig naar andere soorten koffie? U kunt altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend: ze zijn beschikbaar via telefoon of e-mail!
U kunt selecteren welke cookies wij mogen gebruiken. Sommige zijn essentieel en kunnen niet worden uitgeschakeld.
Deze cookies zijn nodig om onze website goed te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze verzamelen geen gegevens die de gebruiker kunnen identificeren.
Met deze cookies kunnen wij onze website optimaliseren en de bronnen van het websiteverkeer bekijken. Wij gebruiken hiervoor het Google Analytics-platform. De verzamelde gegevens identificeren u niet en worden niet met derden gedeeld. Als u deze cookies inschakelt, kunt u onze live chat-plugin gebruiken en zo hulp krijgen van onze adviseurs.
Niemand houdt van advertenties op internet, vooral niet van volledig irrelevante advertenties. Met deze cookies kunnen wij uw behoeften identificeren en u de meest relevante aanbiedingen tonen. U zult advertenties te zien krijgen, zelfs als u deze cookies niet inschakelt, maar ze zullen dan niet op uw behoeften en interesses zijn afgestemd.