U.
Min.
Sec.
Afrikaanse koffie. Ethiopië, Oeganda en Marcala, een waar toevluchtsoord voor koffiekenners, zijn de epicentra van uitzonderlijke koffie. De Black Crow White Pigeon koffiesoorten die in deze landen verbouwd worden, zijn een uniek genot. Het smaakprofiel is een combinatie van fruitige, bloemenachtige, thee- of wijnachtige tonen, met een sappige afdronk.
Aziatische koffie is de laatste tijd steeds populairder geworden en de koffiemarkt in landen als Myanmar en Vietnam is de afgelopen jaren continu gegroeid, waarbij de telers in deze regio zich meer zijn gaan richten op koffie van topkwaliteit. Aziatische koffiebonen staan bekend om hun uitgesproken smaken, die vaak als bitter worden omschreven en tonen van kruiden, chocolade, tabak, rode wijn en hout bevatten.
Zuid-Amerikaanse koffie. Deze koffiesoorten zijn een geweldige plek om uw reis naar specialty koffie te beginnen! Als u nieuw bent in deze wereld, raden we u aan om eerst de Braziliaanse of Colombiaanse koffiesoorten te ontdekken. U zult dol zijn op de evenwichtige smaak, natuurlijke zoetheid en heerlijke toetsen van chocolade, noten en fruit. Zuid-Amerikaanse koffiesoorten zijn over het algemeen minder zuur dan Afrikaanse en milder dan Aziatische soorten.
Centraal-Amerikaanse koffie is een echte verwennerij! Van Guatemala tot Nicaragua, deze landen produceren een gevarieerde reeks smaken: van tropisch fruit tot noten. Wat alle Centraal-Amerikaanse koffiesoorten echter gemeen hebben, is hun unieke smaakprofiel en uitgesproken karakter.
Hoogste kwaliteitsnormen. Van de boerderij tot het kopje werken vakkundige professionals hard om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Koffieboeren oogsten, verwerken en sorteren de bonen zorgvuldig, terwijl branders hun expertise gebruiken om de unieke kenmerken van elke koffie te onthullen en een unieke smaak te leveren.
Geroosterd in enkele van de beste branderijen. De bonen worden gebrand in de beste Europese branderijen in Italië, België, Nederland en Litouwen. Elk land heeft zijn eigen unieke tradities en smaakprofielen.
Versheid. Wij branden onze Caprisette bonen in kleine batches om ze supervers te houden. Zo kunnen we elke stap van het roosterproces nauwkeurig controleren. Het resultaat? Elk kopje is niet alleen vers, maar zit ook boordevol subtiele, natuurlijke smaken die alleen ontstaan als uw koffie precies goed gebrand is.
Geschikt voor alle koffierecepten en zetmethoden. Caprisette smaakt geweldig, of u het nu zwart drinkt of gemengd met uw favoriete melk of andere toevoegingen. We hebben de beste koffiesoorten gekozen en het roosterproces aangepast om ervoor te zorgen dat uw koffie niet alleen geweldig smaakt als u deze zet met een bean-to-cup machine, maar ook met een filtermachine, een French press, een moka koffiepot of vrijwel elke andere zettool.
“Caprisette Fragrante”
Een melange van medium dark roasted Braziliaanse bonen (80% arabica en 20% robusta) die liefhebbers van traditionele koffiesmaken zal aanspreken. Het aroma bevat een vleugje pindakaas, terwijl de smaak wordt gekenmerkt door tonen van melkchocolade. Een subtiele nasmaak van walnoten blijft nog even hangen nadat u uw drankje op heeft.
“Caprisette Belgique”
Een melange van Braziliaanse en Hondurese koffie (80% arabica en 20% robusta) die liefhebbers van traditionele smaken zeker zal bevallen. De koffie is medium light roasted, heeft een intens aroma en een volle body. Er kan een aanhoudende nasmaak van pure chocolade en zoete karamel worden waargenomen.
“Caprisette Crema”
Deze melange van Braziliaanse en Oegandese koffie combineert arabica (80%) en robusta (20%) bonen met een medium roosterprofiel. Geniet van tonen van karamel, bittere chocolade en heerlijke noten in elke slok. Ideaal voor cappuccino's of lattes. Melk toevoegen is echter niet nodig: de zoete smaaktonen van deze koffiesoort komen ook tot hun recht in een kopje zwarte koffie.
“Caprisette Royale”
Deze melange van Braziliaanse, Mexicaanse, Oegandese en Indiase koffie combineert arabica (80%) en robusta (20%) bonen met een medium roosterprofiel. De rijke zoetheid van chocolade, een vleugje gedroogd fruit en lichte tonen van bessen zorgen voor een unieke smaakervaring.
“Caprisette Italiano”
Deze koffie komt rechtstreeks van een Italiaanse branderij en is een 100% arabica melange van Braziliaanse, Mexicaanse, Indiase en Ethiopische koffiesoorten, allemaal zorgvuldig met de hand geplukt en medium geroosterd. Het is een echte verwennerij voor uw zintuigen, met tonen van zoete karamel, gastronomische likeur en rijke cacao.
“Caprisette Dolce Vita”
We hebben met de hand de zoetste Braziliaanse koffiebonen uitgekozen en ze medium geroosterd om hun natuurlijke zoetheid nog beter tot zijn recht te laten komen. Terwijl u nipt van deze 100% arabica ervaart u tonen van melkchocolade, karamel en amandelen.
“Caprisette Professional”
Deze melange van Braziliaanse en Hondurese 100% arabica bonen is perfect voor liefhebbers van subtiele smaken. De koffie wordt gekenmerkt door een medium-licht roosterprofiel en bevat zoete aroma's van bessen en karamel, gecombineerd met subtiele hints van pure chocolade.
“Caprisette Intenso”
Deze medium roasted melange van Braziliaanse en Vietnamese koffie is een mix van arabica (45%) en robusta (maar liefst 55%!) bonen, die gegarandeerd voor die hoognodige energieboost zorgt. Bovendien is het superlekker, met smaaktonen van pure chocolade, geroosterde noten en een pittige kick die u naar meer doet verlangen.
“Caprisette Lullaby Decaf”
Deze medium dark roasted cafeïnevrije koffie combineert de beste arabica en robusta bonen uit Brazilië, Guatemala en India. Het biedt een bijzonder zachte smaak, met tonen van cashewnoten, cacao en hout.
De rijke CHiATO Espresso. Met een intensiteit van 8/10 zijn deze cups ontworpen voor kleine maar sterke kopjes koffie. De melange van arabica en robusta bonen in deze cups bevat subtiele tonen van pure chocolade, noten en pruimen, en u ervaart een aangename zoetheid in de nasmaak.
De uitgebalanceerde en romige CHiATO Lungo. Als u graag wat langer van uw koffie wilt genieten, zal u dol zijn op de CHiATO Lungo (intensiteit: 6/10). Het heeft een rijk aroma, is goed uitgebalanceerd en heeft een stevig crèmelaagje.
De klassieke CHiATO Cappuccino. Deze combinatie van rijke espresso en zacht, zoet melkschuim zal in de smaak vallen bij liefhebbers van een klassieke Italiaanse cappuccino. De zoete, romige drank wordt gezet met behulp van twee cups: de koffiecup bevat een melange van arabica en robusta bonen, terwijl de melkcup gevuld is met magere melk en suiker.
De intense CHiATO Café au Lait. Deze goed uitgebalanceerde melange van intense koffie en zacht melkschuim zal in de smaak vallen bij liefhebbers van dranken op basis van melk met wat “karakter”. De bereide drank heeft een aangename textuur waardoor u er keer op keer van zal genieten. U vindt een combinatie van rijke koffie en zachte melk in één enkele cup.
De zoet en zoute CHiATO Caramel Latte. Karamelachtig, romig, rijk en subtiel zoet... Het is gewoonweg onweerstaanbaar! Geniet van de combinatie van zoute karamel, rijke koffie en zoete melk.
De aangenaam zoete CHiATO Cocoa. Deze zachte, romige, zoete cacao is ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen die graag verwend worden. Ideaal om van te genieten op een kille avond, een koele middag, een lange weekendochtend of wanneer u zin heeft in iets zoets!
Irish cream smaak. Een kopje aromatische koffie met een slokje Irish cream... Kan het nog beter? Dat kan! Probeer deze twee dingen eens te combineren. Romig, zacht en verleidelijk — dat is onze Irish Cream koffie.
Hazelnoot smaak. Zoete smaaktonen van geroosterde hazelnoten in uw kopje? Ja, graag! Onze Hazelnoot koffie smaakt als een aromatisch drankje met een knapperig, met hazelnootcrème gevuld gebakje ernaast.
Karamel smaak. Met de aroma's van zoete, romige toffee en gesmolten suiker doet de CHiATO Karamel u denken aan een versgebakken lekkernij met karamelvulling. Het is aangenaam zoet, rijk en ongelooflijk aromatisch.
Amaretto smaak. CHiATO Amaretto biedt de nootachtige, zoete smaak van amarettolikeur. Dompel uzelf onder in een feest van smaken: gekenmerkt door de aroma's van amandelen, abrikozenpitten en vanille, past amaretto perfect bij koffie van de hoogste kwaliteit.
Crème brûlée smaak. De romige, rijke, aangenaam zoete CHiATO Crème Brûlée is ontstaan uit een combinatie van aromatische koffie en het klassieke Franse dessert, crème brûlée. Geniet ervan op zichzelf of maak er een uniek drankje mee: voeg gewoon uw favoriete melk toe en u bent klaar om te genieten van een crème brûlée latte macchiato!
“Parallel 17”: traditioneel profiel van Aziatische koffiesoorten
Ontdek een melange van arabica koffiebonen die een combinatie is van koffiebonen uit India en Papoea-Nieuw-Guinea. Dit is een hartige, pittige koffie met zoete tonen van cacao, kruidnagel en gedroogd fruit.
“Parallel 36”: traditioneel profiel van Amerikaanse koffiesoorten
Dit is een heerlijke melange van arabica bonen uit El Salvador en Brazilië! Ontdek prachtige hints van chocolade, pinda's, hout en bloemen.
Welke zetmethode u ook verkiest, voorgemalen koffie staat altijd voor u klaar. Het is geen verrassing dat deze koffiesoort de populairste keuze is onder koffiedrinkers: met voorgemalen kwaliteitsbonen kunt u snel en gemakkelijk een heerlijk kopje koffie zetten.
Wanneer u op zoek bent naar de juiste optie in het ruime aanbod gemalen koffie, is het goed dat u precies weet wat sommige gemalen koffiesoorten beter maakt dan andere. Om de meest waardevolle kenmerken van uw koffie in uw kopje tot hun recht te laten komen, moet zowel de koffiesoort, het roosterprofiel, de maalgraad als de zetmethode juist zijn. Of u nu een ervaren kenner bent of een complete beginner, wat meer informatie over de belangrijkste criteria voor het kiezen van de juiste gemalen koffie zal zeker van pas komen!
We hebben hier bij Coffee Friend een groot aantal verschillende gemalen koffiesoorten. Afkomstig uit verschillende delen van de wereld, gekenmerkt door een reeks roosterprofielen en maalgroottes, ontworpen voor een aantal zetmethoden, cafeïnevrij of zelfs biologisch… Er zit vast iets tussen dat precies bij uw smaak past.
Caprisette. De best verkopende koffielijn van Coffee Friend biedt rijke aroma’s en delicate tonen van fruit en bessen. De Caprisette gemalen koffie is ideaal voor zowel liefhebbers van zwarte koffiedranken als voor degenen die de voorkeur geven aan dranken op basis van melk. Het is daarnaast ook zeer geschikt voor French presses.
CHiATO. We hebben ook een hele lijn gearomatiseerde gemalen koffie, perfect voor Aeropress koffiezetapparaten. Met rijke smaken van crème brûlée, hazelnoten, amarettolikeur, Irish cream en karamel is de gemalen koffie van CHiATO er om uw dagelijkse rituelen nog zoeter en lekkerder te maken.
Het aanbod van gemalen koffie van Coffee Friend omvat ook specialty koffiesoorten van topkwaliteit en koffiesoorten van single-origin. Voorgemalen koffiesoorten zoals deze worden al gekenmerkt door een verscheidenheid aan heerlijke smaaktonen, dus er zijn geen extra ingrediënten zoals suiker of melk nodig. Ze zijn daarnaast ook geschikt voor veel verschillende zetmethoden.
Parallel. Vertrek op een adembenemende reis van smaken en aroma’s met een koffielijn die gewijd is aan de belangrijkste koffieregio’s: Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. De gemalen koffiesoorten van single-origin in het Parallel assortiment passen perfect bij Chemex of cold brew koffiezetapparaten.
Black Crow White Pigeon. Deze koffiesoort bevat smaken van donkere, diepe, aardse tonen tot lichte, subtiele aroma’s. De gemalen specialty koffie van Black Crow White Pigeon is ook geschikt voor Chemex en cold brew koffiezetapparaten.
Eigenaars van een filterkoffiezetapparaat of een handmatig filterzetapparaat weten heel goed hoe eenvoudig en gemakkelijk het filterzetproces wordt als u voorgemalen koffie gebruikt. Ondanks de eenvoud moet u toch een paar dingen in gedachten houden bij het kiezen van de juiste gemalen filterkoffie. Voor een smaakvol kopje kiest u koffie met een gemiddeld tot licht roosterprofiel. Ook de maalgraad is belangrijk: bij filter koffie kunt u het beste kiezen voor een gemiddelde tot grove maling. Te fijn gemalen bonen kunnen leiden tot een te bittere of te zure drank.
U kunt verschillende tools gebruiken om heerlijke, geurige filterkoffie te zetten, zoals een Chemex, een French Press, een Aeropress koffiezetapparaat, een koffiedruppelaar of een filterkoffiezetapparaat. Deze zetmethode is trouwens perfect geschikt voor specialty soorten van topkwaliteit. Waarom, vraagt u zich af? Nou, dat komt omdat filterapparaten bekend staan om het onthullen van de fijnste smaaknuances die in uw koffie verborgen zitten. Niet iedereen houdt echter van de gedurfde, fruitige smaak van specialty koffie: als dat niet zo is, raden we u aan om in plaats daarvan een koffiemelange uit het Parallel of Caprisette koffieassortiment te nemen.
Als u op zoek bent naar het korte antwoord op de vraag wat specialty koffie is, dan kunnen wij u dat zeker geven: specialty koffie is, heel eenvoudig, de beste koffie ter wereld! Om als ‘specialty’ te worden erkend, moeten bonen ten minste 80 op 100 punten behalen, waarbij de scores worden toegekend door gecertificeerde koffieproevers van de Specialty Coffee Association. Zulke koffiesoorten worden over het algemeen niet met elkaar gemengd: ze zijn op zichzelf uniek en smaakvol genoeg om zo te drinken. Hoewel elke specialty coffee uniek is, zijn er bepaalde kwaliteiten die soorten uit dezelfde regio met elkaar verbinden:
Afrikaanse koffie. Het bevat tonen van fruit, bessen en bloemen. De combinatie van zoetheid en een zuurtje doet u misschien denken aan goede wijn of premium thee.
Aziatische koffie. Bittere, intense tonen staan hier op de voorgrond: u kunt smaken van kruiden, chocolade, tabak of hout ontdekken.
Zuid-Amerikaanse koffie. Deze uitgebalanceerde en van nature zoete koffiesoort wordt meestal gekenmerkt door tonen van chocolade, noten en fruit. Het is minder zuur dan Afrikaanse koffie en subtieler dan Aziatische varianten.
Centraal-Amerikaanse koffie. Deze koffie heeft een gedurfd profiel en kan verschillende smaken bevatten: van tropisch fruit tot noten.
De meeste specialty koffie is ook van single-origin. Dit betekent dat de koffie uit dezelfde regio komt, of zelfs van hetzelfde landgoed. Mensen die op zoek zijn naar het midden tussen gewone koffiemelanges en specialty koffie zullen blij zijn met het single-origin Parallel assortiment koffiemelanges van Coffee Friend. Het kan dienen als een uitstekende introductie in de wereld van koffiesoorten van topkwaliteit!
Als u op zoek bent naar de juiste voorgemalen koffie voor u, zorg er dan voor dat u rekening houdt met de zetmethode die u gaat gebruiken. Elke gemalen koffie heeft unieke aroma’s en smaken, en verschillende zetmethoden onthullen deze op verschillende manieren. Hier zijn de criteria die u in gedachten moet houden, afhankelijk van het apparaat of de tool die u thuis gebruikt:
Gemalen koffie voor volautomaat. Als u koffie voor een volautomaat kiest, ga dan voor voorgemalen soorten met een gemiddeld tot donker roosterprofiel. Vergeet ook de maalgraad niet: als u koffie kiest die te fijn gemalen is, kan uw apparaat verstopt raken, terwijl een te grove maling kan resulteren in een waterige, smaakloze drank. U kunt het beste een soort kiezen die speciaal voor de espresso zetmethode gemalen is.
Gemalen koffie voor een espressomachine. Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze apparaten het best gecombineerd met koffie die speciaal gemalen is voor de espressotechniek. Als u op zoek bent naar de juiste koffie voor een espressomachine, zoek dan naar het woord ‘espresso’ op de verpakking of in de online beschrijving. Als u die terugvindt, kunt u er zeker van zijn dat de koffie precies goed gemalen en gebrand is.
Gemalen filterkoffie voor een koffiezetapparaat. Eigenaars van een filterkoffiemachine moeten voorgemalen koffie kiezen met een gemiddeld tot licht roosterprofiel. Hierdoor krijgt u subtiele, goed uitgebalanceerde smaken — in tegenstelling tot dark roasted bonen, die kunnen resulteren in een pittige, bittere drank. Filterkoffie voor een koffiezetapparaat moet een gemiddelde tot grovere maling hebben. Bonen die te fijn gemalen zijn, resulteren vaak in koffie die te zuur is.
Gemalen koffie voor moka potten. Wie een moka koffiepot heeft, kan genieten van de ultieme vrijheid: alles van light tot dark roasted is mogelijk. Als u de voorkeur geeft aan subtielere, zachtere smaken, ga dan voor gemalen koffie met een medium tot licht roosterprofiel. Liefhebbers van intense en bittere koffie zullen meer genieten van dark roasted koffiebonen. Wat de maalgraad betreft, kunt u voor moka koffie het beste kiezen voor een gemiddelde tot grovere maling: hiermee kunt u een rijke, romige drank zetten en dat is waar het bij moka pot koffie allemaal om draait. Om uw zoektocht nog wat sneller te laten verlopen, kunt u ook gewoon kiezen voor Bialetti gemalen koffie, die speciaal voor dit koffiezetapparaat is ontworpen.
Gemalen koffie voor percolators. Als het op gemalen koffie voor percolators aankomt, is medium roasted koffie absoluut de beste keuze. Hiermee kunt u een harmonieuze drank zetten die niet te bitter of te waterig is. Voor wie op zoek is naar de ideale balans, werkt een medium maling ook perfect. We raden u aan om de gemalen koffie van Caprisette eens te proberen: deze rijke smaken en betoverende aroma’s maken ze zeer geschikt voor percolators.
Gemalen koffie voor een French Press. Dit type koffiezetapparaat kan gecombineerd worden met veel verschillende soorten gemalen koffie, dus u kunt gewoon uw persoonlijke smaak volgen. Als uw koffie voor een French Press dark roasted is, zal het resultaat aangenaam bitter en vol zijn. Liefhebbers van subtielere, zoetere smaken doen er goed aan om voor medium of light roasted koffie te kiezen. Wat betreft de maalgraad is de regel vrij eenvoudig: hoe fijner de maling, hoe gedurfder de smaak. Als u van delicatere dranken houdt, kies dan voor een koffie met een grovere maling. Wie de ideale balans tussen gedurfdheid en subtiliteit zoekt, moet zeker gaan voor koffie met een medium maling.
Gemalen koffie voor Chemex. Eigenaars van een Chemex zouden gemalen koffie met een medium tot licht roosterprofiel moeten kiezen: dit helpt om de zoetere, subtielere tonen die in de koffie verborgen zitten te onthullen, en dat is waar de meeste fans van Chemex koffie naar op zoek zijn. Gemalen koffie voor een Chemex koffiezetapparaat moet overigens gekenmerkt worden door een medium maling. Als u op zoek bent naar de ideale optie, blader dan eens door ons assortiment gemalen specialty koffie.
Gemalen pour over koffie en v60 koffie voor dripper. Wie een pour-over koffiezetapparaat of een koffiedruppelaar gebruikt (zoals de Hario V60, het Chemex koffiezetapparaat dat hierboven besproken is, enz.) kiest het beste gemalen koffie met een gemiddeld tot licht roosterprofiel. Gemalen koffie voor pour-over koffie makers en drippers laten u kennismaken met de subtielste, zuiverste smaken van filterkoffie. Als u besluit om voorgemalen koffie met een donkerder roosterprofiel te proberen, houd er dan rekening mee dat het resultaat behoorlijk bitter kan zijn. Hetzelfde geldt voor fijnere malingen.
Gemalen koffie voor Aeropress koffie makers. Bij deze zetmethode kunnen liefhebbers van bijzonder subtiele smaken het beste kiezen voor medium roasted gemalen koffie. Mensen die op zoek zijn naar iets fruitigers en zuurders kunnen het beste kiezen voor light roasted gemalen koffie, terwijl dark roasted Aeropress koffie gegarandeerd in de smaak zal vallen bij liefhebbers van een aangename bitterheid. Voor welke maalgraad u uiteindelijk kiest, hangt ook af van uw persoonlijke smaak. Gemalen koffie met een fijnere maling zal een sterker kopje koffie opleveren, terwijl grovere malingen zullen resulteren in delicate smaken.
Gemalen koffie voor Cold Brew makers. Heerlijke koffie hoeft helemaal niet heet te zijn — dat weten de liefhebbers van cold brew koffie maar al te goed. Houd er wel rekening mee dat u voor de meest levendige smaken en om overmatige bitterheid te vermijden, gemalen koffie voor Cold Brew makers moet kiezen die gekenmerkt wordt door een medium tot grovere maling. Mensen die hun cold brew liever zoeter hebben, doen er goed aan om een medium roosterprofiel te kiezen. Als u een liefhebber bent van uitgebalanceerde zure smaaktonen, kies dan voor koffie met een licht roosterprofiel of neem koffie met een donker roosterprofiel als u van bijzonder sterke koffie houdt.
Elke gemalen koffie begint met hele koffiebonen, en deze behoren meestal tot een van de twee hoofdsoorten: arabica of robusta. 100% arabica is meestal delicaat, subtiel en van nature zoet. Robusta daarentegen wordt gekenmerkt door intensiteit, bitterheid en een hoger cafeïnegehalte. Omdat robusta zo krachtig is, wordt 100% robusta zelden op de markt aangeboden, maar er zijn wel veel arabica en robusta melanges in de aanbieding, omdat dit duo bijdraagt aan een bijzonder uitgebalanceerd kopje. Naast het soort koffie zijn er nog een paar criteria die u in gedachten moet houden bij het zoeken naar de juiste voorgemalen koffiesoort:
Roosterprofiel. Het roosterprofiel van uw koffie kan licht, medium licht, medium, medium donker of donker zijn. Hoe lichter het roosterprofiel van uw gemalen koffie, hoe fruitiger en zuurder de smaak. Koffie met een licht roosterprofiel is het meest geschikt voor pour-over of filterkoffiezetapparaten. Soorten met een donker roosterprofiel worden meestal gekenmerkt door aangenaam bittere tonen van chocolade of likeur.
Maalgrootte. Uw gemalen koffie kan een zeer fijne maling, een fijne maling, een medium maling, een grovere maling of een bijzonder grove maling hebben. De verschillende maalgroottes zijn bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met verschillende zetmethoden. Filtertools vereisen bijvoorbeeld een gemiddelde tot grove maling (een fijne maling kan resulteren in een te bitter of te zuur kopje). Om koffie te zetten meteen in het kopje zijn fijnere malingen echter het meest geschikt.
Als u om wat voor reden dan ook geen cafeïne mag consumeren, of als u gewoon op zoek bent naar een manier om laat in de middag van een kopje koffie te genieten, dan is gemalen cafeïnevrije koffie de ideale optie. Het assortiment van Coffee Friend omvat een verscheidenheid aan gemalen koffie die op natuurlijke wijze cafeïnevrij is gemaakt.
Met fans van cafeïnevrije koffie in gedachten hebben we een cafeïnevrije soort toegevoegd aan onze Caprisette koffielijn: deze heet “Lullaby Decaf”. Dit geurige, delicate aanbod bevat heerlijke tonen van cashewnoten, gemengd met subtiele hints van cacao en hout. Als u van biologische koffie houdt, probeer dan de unieke voorgemalen koffiesoort van Charles Liégeois eens. Bezitters van een moka koffiepot zullen gegarandeerd dol zijn op “Perfetto Moka Decaf” van Bialetti: deze koffie is speciaal gemaakt voor moka koffiepotten en wordt gekenmerkt door een subtiele smaak, een aangenaam aroma en precies de juiste intensiteit.
Steeds meer mensen zijn tegenwoordig op zoek naar praktische, lekkere cadeaus, en daarom is gemalen koffie een veelgemaakte keuze voor als u op bezoek gaat bij vrienden of geliefden. Terwijl koffiebonen misschien een gewaagde optie is (wat als de persoon aan wie u ze geeft thuis geen koffiemolen heeft?), is een heerlijke voorgemalen variant iets wat gewoon niet mis kan gaan. Als u op zoek bent naar het perfecte cadeau, neem dan eens een kijkje bij onze gemalen koffie cadeau en proefpakketten: we hebben koffiepakketten die uit dezelfde koffiesoort bestaan, maar ook sets met verschillende soorten, dus zelfs de meest kieskeurige fijnproevers zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
Misschien wilt u ook door de andere soorten koffie in ons assortiment bladeren. U kunt trouwens altijd contact opnemen met de adviseurs van Coffee Friend voor wat extra hulp: stuur ons een berichtje of bel ons, en wij beantwoorden al uw vragen.
U kunt selecteren welke cookies wij mogen gebruiken. Sommige zijn essentieel en kunnen niet worden uitgeschakeld.
Deze cookies zijn nodig om onze website goed te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld. Ze verzamelen geen gegevens die de gebruiker kunnen identificeren.
Met deze cookies kunnen wij onze website optimaliseren en de bronnen van het websiteverkeer bekijken. Wij gebruiken hiervoor het Google Analytics-platform. De verzamelde gegevens identificeren u niet en worden niet met derden gedeeld. Als u deze cookies inschakelt, kunt u onze live chat-plugin gebruiken en zo hulp krijgen van onze adviseurs.
Niemand houdt van advertenties op internet, vooral niet van volledig irrelevante advertenties. Met deze cookies kunnen wij uw behoeften identificeren en u de meest relevante aanbiedingen tonen. U zult advertenties te zien krijgen, zelfs als u deze cookies niet inschakelt, maar ze zullen dan niet op uw behoeften en interesses zijn afgestemd.