CHiATO blendPLAY Travel Draagbare blender, 600ml, 150W – Wit

29.90

Exclusieve aanbiedingen wachten op u

Maak een account aan om toegang te krijgen tot speciale aanbiedingen die alleen voor geregistreerde gebruikers beschikbaar zijn.

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

Het maken van uw favoriete smoothies, milkshakes, sappen, sauzen, dressings of eiwitshakes was nog nooit zo eenvoudig — of zo leuk! De nieuwe “blendPLAY Travel” blender van CHiATO, krachtig en draagbaar, is perfect voor onderweg. Dankzij het lichte gewicht is dit apparaat klaar om u te vergezellen op al uw avonturen, duidelijke indicatielampjes en één enkele knop zorgen voor ongeëvenaard gebruiksgemak, terwijl de optie om uw blender om te vormen tot een handige beker ervoor zorgt dat u onderweg gemakkelijk kunt drinken. Speel, experimenteer en geniet — altijd en overal, zonder gedoe.

DRINKEN ONDERWEG

De blender “blendPLAY Travel” kan eenvoudig worden omgetoverd tot een handige beker: dankzij een speciaal bodemdeksel kunt u onderweg moeiteloos van uw drankjes nippen.

BLEND & PULSE STANDEN

Eén knop voor twee verschillende standen? De “blendPLAY Travel” heeft dat ook! Klik één keer om de normale blendmodus te activeren (perfect voor smoothies, shakes en gemengde dranken), of klik twee keer om de pulsmodus te activeren voor salsa’s, jam, kleine ijsblokjes, bevroren fruit en extra moeilijke ingrediënten.

MEER CAPACITEIT VOOR MEER LEKKERS

Met een capaciteit van 600 ml kunt u met deze blender meer dan voldoende lekkers aan uw drankjes toevoegen. Snijd de ingrediënten, gooi ze erin, voeg wat vloeistof toe en u kunt aan de slag! Bovendien kunt u maatbekers voortaan vergeten dankzij de handige maataanduidingen op de pot.

NIET MEER PER ONGELUK MORSEN

Om de veiligheid te garanderen en te voorkomen dat u knoeit, heeft de knop om het blenderdeksel open te klappen een speciale vergrendeling die voorkomt dat deze per ongeluk wordt ingedrukt. 

ZO HANDIG ALS MOGELIJK

Voor maximaal gebruiksgemak heeft deze blender een lus en een afneembaar koord om vast te houden, en een handige drinktuit om gemakkelijk te kunnen drinken. 

OPLADEN ZONDER GEDOE

De blender heeft een waterbestendige USB-C oplaadpoort, dus opladen is een fluitje van een cent. Voor nog meer gebruiksgemak is dit apparaat ook geschikt om op te opladen via een powerbank: waarom neemt u uw nieuwe “blendPLAY” niet mee op uw volgende kampeertrip?

STIJL DIE ERTOE DOET

Kies voor een nog betere stijl met het potje met ruitjespatroon en de prachtige slimme LED-indicatoren die het resterende vermogen aangeven, zodat u nooit meer onverwacht een lege batterij heeft.

INBEGREPEN IN DE SET:

– 1 x draagbare blender

– 1 x USB-kabel

– 1 x bodemdeksel

– 1 x draagkoord

– 1 x gebruikershandleiding

OPMERKING: Niet geschikt voor in de magnetron. Niet geschikt voor de vaatwasser. Niet geschikt voor de vriezer.

***

CHiATO: is het een gesprek of is het een macchiato? Wij zeggen dat het beide is! Een spel dat begint zodra u uw keuken binnenstapt. 


Duik in een reis van smaken met de CHiATO tools en ingrediënten. Levendige drankjes, verrassende desserts, unieke culinaire creaties — laat uw passie u de weg wijzen. Het is tijd om plezier te hebben en uw verbeelding de vrije loop te laten. The game is on! 

Specificaties

Land van herkomst:

China

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Blenders

Fabrikant

Chiato

Kleur

Wit

Garantie

24 maanden

Materiaal

Roestvrij staal

Rotaties per minuut

18000

Land van herkomst

China

EAN

4771121001035

Capaciteiten

Capaciteit (vloeistoffen)

600 ml

Afmetingen en gewicht

Diepte

9.5 cm

Hoogte

31 cm

Breedte

9.5 cm

Gewicht

0.78 kg

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHiATO blendPLAY Travel Draagbare blender, 600ml, 150W – Wit” te beoordelen