CHiATO lattePLAY Elektrische melkopschuimer – Zwart

13.99

Exclusieve aanbiedingen wachten op u

Maak een account aan om toegang te krijgen tot speciale aanbiedingen die alleen voor geregistreerde gebruikers beschikbaar zijn.

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

Het opkloppen van onberispelijk melkschuim, heerlijke matcha-thee, eiwitshakes, eieren en nog veel meer was nog nooit zo eenvoudig — of zo leuk! De nieuwe “lattePLAY” melkopschuimer van CHiATO is krachtig en oplaadbaar, en is perfect voor onderweg. Dankzij het lichte gewicht is dit apparaat klaar om u op al uw avonturen te vergezellen, terwijl een duidelijke werkindicator en één enkele knop voor ongeëvenaard gebruiksgemak zorgen. Voor nog meer veelzijdigheid kunt u kiezen uit drie verwisselbare opzetstukken, afhankelijk van waar u uw elektrische opschuimer voor gaat gebruiken. Speel, experimenteer en geniet — altijd, overal en zonder gedoe.

RIJK MELKSCHUIM (EN NOG VEEL MEER!) IN ENKELE SECONDEN

De “lattePLAY” melkopschuimer helpt u niet alleen om onberispelijk melkschuim te maken voor uw favoriete koffies met melk, maar kan ook gebruikt worden om matcha-thee, proteïneshakes, jam, saladedressings en nog veel meer te bereiden. Laat uw fantasie de vrije loop en begin met opschuimen!

GEWOON DRUKKEN OM TE STARTEN

Om de opschuimer aan of uit te zetten, drukt u gewoon op de aan/uit-knop en houdt u deze 2 seconden ingedrukt. Het selecteren van de snelheid is net zo eenvoudig: gebruikers kunnen met dezelfde knop tussen verschillende snelheden schakelen. Vergeet ingewikkelde bedieningspanelen en schuim heel eenvoudig uw ingrediënten op!

BEDIENING MET ÉÉN HAND

Dankzij het lichte gewicht en de gemakkelijk vast te houden behuizing van dit apparaat kunt u het met één hand bedienen. De handige roestvrijstalen standaard maakt het opbergen daarnaast ook een fluitje van een cent.

3 SNELHEIDSINSTELLINGEN

Kies tussen drie verschillende snelheden: laag, medium en hoog. Om van de ene snelheid naar de andere over te schakelen, hoeft u alleen maar op de aan/uit-knop te drukken en het lampje van de werkindicator in de gaten te houden – rood betekent laag, geel staat voor medium en groen geeft de hoogste snelheid aan.

3 VERVANGBARE OPZETSTUKKEN VOOR MAXIMALE VEELZIJDIGHEID

Geniet van maximale veelzijdigheid dankzij de drie verwisselbare opzetstukken! Gebruik de klassieke melkopschuimer voor uw melkschuim; schakel over op de eierklopper voor het kloppen van eieren of het maken van slagroom; of pak de universele mixhaak voor babyvoeding, poederdrankjes, eiwitshakes, saladedressings, jam en nog veel meer. 

EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN

Deze melkopschuimer schoonhouden is net zo eenvoudig als hem gebruiken! Om een van de drie melkopschuimers schoon te maken, dompelt u deze gewoon in water en zet u het apparaat even aan. Daarna maakt u het opzetstuk los van de basis en maakt u het droog of laat u het aan de lucht drogen. 

GEMAKKELIJK OPLADEN

Dankzij een handige USB-C poort is het opladen van uw “lattePLAY” melkopschuimer echt kinderspel! Laad dit apparaat gewoon 1-1,5 uur op en dan kunt u meteen weer aan de slag met uw experimenten op het gebied van maaltijdvoorbereiding.

IN DE SET INBEGREPEN:

– 1 x oplaadbare melkopschuimer

– 1 x roestvrijstalen standaard

– 1 x eierklopper 

– 1 x melkopschuimer

– 1 x mixhaak

– 1 x USB-kabel

– 1 x gebruiksaanwijzing

***

CHiATO: is het een gesprek of is het een macchiato? Wij zeggen dat het beide is! Een spel dat begint zodra u uw keuken binnenstapt.


Duik in een reis van smaken met de CHiATO tools en ingrediënten. Levendige drankjes, verrassende desserts, unieke culinaire creaties — laat uw passie u de weg wijzen. Het is tijd om plezier te hebben en uw verbeelding de vrije loop te laten. The game is on!

Specificaties

Land van herkomst:

China

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Blenders

Fabrikant

Chiato

Kleur

Zwart

Garantie

24 maanden

Aantal snelheidsniveaus

3

Materiaal

Roestvrij staal

Rotaties per minuut

6500

Land van herkomst

China

EAN

4771121001059

Afmetingen en gewicht

Diepte

7 cm

Hoogte

19.2 cm

Breedte

7 cm

Gewicht

0.4 kg

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHiATO lattePLAY Elektrische melkopschuimer – Zwart” te beoordelen