Barista & Co Core All Grind Plus koffiemolen – Zwart

149.99

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

“Core All Grind Plus” is de nieuwe generatie elektrische koffiemolen van “Barista & Co”. 

Als u een heerlijk kopje koffie serieus neemt, dan weet u dat alles begint bij verse hele bonen. Deze koffiemolen is een echte krachtpatser (die vaak geassocieerd wordt met koffiemolens van een veel hogere prijs), ontworpen om de beste aroma’s en smaken naar boven te halen. 

Met één druk op de knop behoort muffe, voorgemalen koffie tot het verleden! “Core All Grind Plus” is een slanke koffiemolen voor op het aanrecht, voor diegenen die hun barista-kwaliteit willen verbeteren. De molen heeft 50 instellingen – van grof tot fijn – en biedt een uitstekende maalgraad, zodat u op uw manier van verse koffie kunt genieten. Maal koffiebonen per kopje, per tijd of rechtstreeks in uw portafilter met behulp van de espressomodus!

Als u bekend bent met het “Core All Grind” model, zult u geïnteresseerd zijn in de upgrades. Ten eerste is er een grotere maler voor meer consistentie en een betere smaakextractie. De 40 mm roestvrijstalen conische malers zijn met koolstof gehard voor extra duurzaamheid. Het behoud van het maalsel is ook verbeterd met behulp van een bellow-deksel en antistatische technologie. U hoeft alleen maar op de bellow te drukken om koffieresten te verwijderen en rommel in uw keuken te voorkomen!

QUICK & QUIET

De duurzame, koolstofgeharde 40 mm conische, roestvrijstalen molen maalt genoeg koffie voor twee porties in minder dan 15 seconden. Met een maalvolume van 70 decibel (ongeveer hetzelfde volume als een vaatwasser) maakt u niemand wakker in huis.

MINDER ROMMEL, MEER KOFFIE

De toevoeging van antistatische technologie betekent minder rommel in uw keuken. Dit wordt gecombineerd met een professioneel bellow-deksel, dat ervoor zorgt dat het maalsel minder blijft hangen en dat elke boon gemalen wordt. Druk gewoon op de bellow om de overgebleven koffie door de molen te duwen. 

COMPACT & DUURZAAM

De krachtige maar compacte 350 RPM DC-motor is ontworpen om de ruimte op uw aanrecht te maximaliseren. De standaard trechter heeft een capaciteit van 350 g, met de optie om een andere, ultracompacte trechter toe te voegen om nog meer ruimte te besparen.

ELKE KEER DE JUISTE HOEVEELHEID

Wat de “Core All Grind Plus” onderscheidt van de rest, is de matzwarte doseerbeker die bij elke molen wordt geleverd. Ontdek de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat u elke keer de perfecte hoeveelheid krijgt! De beker is gemakkelijk te verwijderen en te vullen, en de smalle mond past precies in elke portafilter.

Extra informatie

Land van herkomst:

China

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Koffiemolens

Fabrikant

Barista & Co

Garantie

24 maanden

Type koffiemolen

Staal

Vermogen

165 W

Rotaties per minuut

350

Land van herkomst

China

EAN

50604337965

Diameter van het mes van de koffiemolen (Burr)

40 mm

Voltage

400 V (drie fases)

Type de moulin à café

Elektrisch

Bouw van de koffiemolen

Kegelvormig

Geschikt voor

Espresso, Filter/Pour-over, Universeel

Voor

Thuis

Capaciteiten

Koffiebonenreservoir

350 g

Afmetingen en gewicht

Diepte

19 cm

Hoogte

37 cm

Breedte

12.5 cm

Gewicht

2.12 kg

Instellingen

Instelbare maalstand

50

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barista & Co Core All Grind Plus koffiemolen – Zwart” te beoordelen