Barista & Co Strong Brew koffiezetapparaat – Zwart

36.99

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Details

“Strong Brew” is gemaakt voor mensen die hun koffie het liefst extra sterk drinken. Door het combineren van zetten onder druk en onderdompelen levert dit koffiezetapparaat één kopje intense, ultrarijke koffie in slechts 2 minuten.

Maak kennis met “Strong Brew” – een uniek koffiezetapparaat dat is ontworpen om een geconcentreerd kopje koffie te zetten met tot 257 mg cafeïne per kopje! Vanaf nu kunt u uw passie voeden met een schoon, heerlijk kopje koffie dat alleen maar cafeïne en antioxidanten bevat. 

LAADT UZELF OP VOOR DE DAG

Het “Strong Brew” koffiezetapparaat combineert brouwen onder druk en onderdompeling om u een klein, sterk kopje koffie te kunnen serveren. De gepatenteerde helix kamertechnologie is ontworpen en ontwikkeld in het VK voor een gestroomlijnde twist die geen druk uitoefent op uw kopje, terwijl de vacuüm verzegelde dompelkamer voorzien is van luchtdichte siliconen afdichtingen voor een betere extractie. Maar wat betekent dit allemaal? Het betekent echt sterke koffie. Dankzij het innovatieve ontwerp maakt “Strong Brew” drankjes met tot wel 257 mg cafeïne per kopje (om dat in perspectief te zetten: een espresso bevat ongeveer 84 mg cafeïne). 

GENIET VAN HEERLIJKE KOFFIE

De “Strong Brew” is niet groter dan een standaard waterfles en is verrassend compact. Het is perfect voor thuisgebruik of voor koffie onderweg. Alles wat u nodig heeft voor een heerlijk kopje koffie is 15-18 g gemalen koffie, een papieren of roestvrijstalen filter* en wat heet water. Het resultaat is een puur, fris filterbrouwsel zonder gemalen koffie in uw kopje.

*De set bevat 100 papieren filters. Een herbruikbaar roestvrijstalen filter kan apart worden gekocht. 

WAT IS ER ZO GEWELDIG AAN EXTRA STERKE KOFFIE?

Cafeïne is het belangrijkste ingrediënt in pre-workout supplementen. Dit is geen verrassing, aangezien het bekend staat om zijn prestatiebevorderende kwaliteiten. Bij het ontwerpen van “Strong Brew” heeft Barista & Co honderden onderzoeken bekeken om te proberen de juiste hoeveelheid cafeïne te bepalen. De meeste onderzoeken waren het erover eens dat mensen 3-5 mg cafeïne per kilogram lichaamsgewicht nodig hebben om betere prestaties, een hogere loopsnelheid en een uitgestelde vermoeidheid te krijgen. Het blijkt dat sterke koffie u ook sterker kan maken!

Extra informatie

Land van herkomst:

China

Scherm:

Geen

Waterreservoir:

200 ml

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Manual espresso makers / Draagbare en Reis koffiezetapparaaten

Fabrikant

Barista & Co

Garantie

24 maanden

Gebruik van koffiemachines

Gemalen koffie

Land van herkomst

China

EAN

50604337963

Beheer

Scherm

Geen

Capaciteiten

Waterreservoir

200 ml

Afmetingen en gewicht

Diepte

8 cm

Hoogte

10 cm

Breedte

15.7 cm

Gewicht

250 g

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barista & Co Strong Brew koffiezetapparaat – Zwart” te beoordelen