Siemens EQ700 TQ715R03 Integral Volautomatische koffiemachine met bonen

1,269.00

Op voorraad in ons centrale magazijn (beschikbaar om online te kopen).
Levering duurt 1 – 4 werkdagen * 88% van de bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Bij aankoop van deze koffiemachine komt u in aanmerking voor het VIP-lidmaatschapsprogramma en kortingsbonnen met een totale waarde van €50.

Details

Een verscheidenheid aan internationale koffierecepten ontmoet een intuïtief full-touch scherm.

Ontdek de “Siemens EQ.700” bean-to-cup espresso machine en krijg toegang tot bijna grenzeloze verfijningen van uw favoriete koffie. Met het innovatieve “iSelect” scherm kiest u met een eenvoudige veegbeweging de gewenste optie uit het menu van de machine. Bovendien biedt de functie “coffeeWorld” u een ruime keuze aan internationale koffiespecialiteiten, terwijl “aromaSelect” u in staat stelt deze recepten aan uw persoonlijke smaak aan te passen. En, bent u klaar voor een geheel nieuwe koffie-ervaring met de “EQ.700”?

ONGELOOFLIJKE VERSCHEIDENHEID AAN RECEPTEN

Dit model van “Siemens” biedt maar liefst 35 drankrecepten waaruit u kunt kiezen: 23 hiervan zijn direct in het apparaat beschikbaar, terwijl de overige toegankelijk zijn via de “Home Connect” app. Daarnaast is er de verbazingwekkende functie “coffeeWorld”, waarmee u thuis kunt genieten van 19 beroemde dranken uit 8 verschillende landen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een speciaal hoogtepunt in de vorm van 3 gloednieuwe recepten: cold brew, cold brew macchiato en slow brew.

EENVOUDIGE NAVIGATIE MET HET 6,8″ FULL-TOUCH “iSELECT” SCHERM

De intuïtieve bediening van het “iSelect” scherm, in combinatie met de touch-and-slide functionaliteit, maakt het ongelooflijk eenvoudig om door het menu te bladeren. Personaliseer uw koffie heel eenvoudig en verhoog uw koffiebeleving met het uitstekende 6,8″ full-touch scherm met hoge resolutie!

“AROMASELECT”: DRIE VERSCHILLENDE AROMA-INSTELLINGEN

Smaak is subjectief. Daarom creëerde Siemens “aromaSelect”, waarmee u het aroma van uw koffie kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Kies een van de drie beschikbare opties: mild, gebalanceerd of uitgesproken. Elke optie verschilt subtiel van de andere twee. 

TOT 20 INDIVIDUELE KOFFIECREATIES OPSLAAN

Dankzij de functie “Favourites” kunt u uw individuele voorkeuren voor koffie- en melkspecialiteiten opslaan en een lijst met maximaal 20 favorieten samenstellen. Selecteer de gewenste koffiesterkte, kopgrootte, het aromaprofiel of de melkhoeveelheid en sla deze op. U kunt uw persoonlijke instellingen op elk moment met één druk op de knop wijzigen.

PERFECT VERBONDEN MET UW ESPRESSO MACHINE: “HOME CONNECT”

Bedien uw espresso machine met elk smart device en ontdek de exclusieve wereld van de “Home Connect” app! Probeer “coffeeWorld” met de talloze unieke specialiteiten, of gebruik de “coffeePlaylist” om meerdere dranken in een lijst te zetten en ze na elkaar te laten zetten. Dankzij “Home Connect” wordt u in een handomdraai de perfecte gastheer of gastvrouw.

INTELLIGENTE STERKTE-AANPASSING

De “EQ.700” beschikt over speciale sensoren die de hoeveelheid gemalen bonen voor elke drank aanpassen aan de actuele parameters (hoeveelheid en sterkte) en aan het geselecteerde type drank. Met andere woorden, uw koffie zal altijd zo sterk zijn als u wilt!

“AROMADOUBLE SHOT” VOOR EXTRA STERKE KOFFIE

U kunt nu genieten van extra sterke koffie zonder afbreuk te doen aan het aroma. Met de “aromaDouble Shot” functie worden twee enkele espresso’s gemalen en gezet, in plaats van één grote espresso. Dit automatische proces zorgt ervoor dat er geen bittere nasmaak in de drank zit. Minder water betekent dat er minder bitterheid vrijkomt, wat garandeert dat alleen de fijnste kwaliteit van de bonen in uw kopje terechtkomt.

RIJKE SMAAK MET “CERAMDRIVE”

De hoogwaardige “ceramDrive” koffiemolen maalt de bonen tot een zeer gelijkmatige consistentie, zodat alle verschillende smaaktonen zich kunnen ontwikkelen tijdens het koffiezetten en uiteindelijk resulteren in een uitzonderlijk aromatische koffie. In tegenstelling tot stalen koffiemolens zijn keramische koffiemolens zeer duurzaam en blijven ze langer scherp, zodat koffie van topkwaliteit altijd gegarandeerd is.

TWEE KOPJES TEGELIJK: “ONETOUCH DOUBLECUP”

Of het nu gaat om sterke espresso, romige cappuccino, latte macchiato of caffé latte, met de “oneTouch DoubleCup” functie zet u uw drank met één druk op de knop. Maar het wordt nog beter: u kunt ook twee kopjes tegelijk zetten!

“iAROMA” SYSTEEM: PERFECTE INTERPLAY VOOR PERFECTE SMAAK

Dankzij het “iAroma” systeem staat deze machine garant voor dranken van de hoogste kwaliteit. Het is een geavanceerde technologie waarbij alle onderdelen naadloos samenwerken om het ultieme doel te bereiken, namelijk uw genot.

GEÏNTEGREERD MELKRESERVOIR MET “AUTOMILK CLEAN”

Genieten van aromatische koffiespecialiteiten is een waar genot – maar het melksysteem reinigen is dat zeker niet. Daarom heeft Siemens “autoMilk Clean” ontwikkeld. Dit volautomatische stoomreinigingssysteem wordt na elke drank geactiveerd en zorgt zo voor perfecte hygiëne, zodat u het melksysteem niet elke dag hoeft te reinigen. Melkresten krijgen geen kans zich te ontwikkelen, waardoor u rustig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Dit model heeft een melksysteem met een geïntegreerd melkreservoir.

HYGIËNE EN COMFORT MET DE UITNEEMBARE ZETEENHEID

Om een optimale hygiëne te garanderen, kan de zeteenheid gemakkelijk worden verwijderd, onder stromend water worden gespoeld en worden teruggeplaatst. Dit garandeert een continue goede smaak, verlengt de levensduur van het apparaat en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van het pure aroma van de fijnste koffiespecialiteiten!

PERFECTE FUNCTIONALITEIT ONTMOET ¨PRACHTIGE VORM

Het ontwerp van dit model belooft een perfecte functionaliteit gekoppeld aan een prachtig design. Dankzij zijn dynamische vorm kunt u het vrijwel overal plaatsen. De “TQ715R03” heeft een inox voorpaneel en een stijlvolle witte behuizing.

  • Caffè crema
  • Cappuccino
  • Cold brew
  • Dubbele espresso
  • Espresso
  • Espresso Macchiato
  • Flat white
  • Latte Macchiato
  • Lungo

Extra informatie

Max kop hoogte:

14 cm

Druk van de waterpomp:

19 BAR

Land van herkomst:

Slovenië

Kopjes verlichting:

Ja

Scherm:

Kleurrijk

Waterreservoir:

2.4 l

Capaciteit koffiedik (porties):

12

Portiekeuze voor zwarte koffie:

2

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Automatisch

Fabrikant

Siemens

Kleur

Zwart/Zilver

Garantie

24 maanden

Gebruik van koffiemachines

Koffiebonen

Type melksysteem

Geïntegreerd melkreservoir

Type koffiemolen

Keramisch

Max kop hoogte

14 cm

Vermogen

1500 W

Druk van de waterpomp

19 BAR

Land van herkomst

Slovenië

Aansluiting op de waterleiding

No

Koffiezetgroep

Verwijderbaar

Kopjesverwarmer

Passief

Kopjes verlichting

Ja

Pakket bevat

(*De fabrikant behoudt zich het recht om de bijgevoegde artikelen in de set te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving*), Melkreservoir, Teststrip waterhardheid, Waterfilter

Beheer

Scherm

Kleurrijk

Menutaal

Chinese, Deens, Engels, Fins, Frans, Griekse, Hebreeuws, Italiaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Soort bediening

Touch screen

Smart app

Ja

Capaciteiten

Waterreservoir

2.4 l

Koffiebonenreservoir

350 g

Capaciteit koffiedik (porties)

12

Melkreservoir

0.7 l

Aantal bonenreservoirs

1

Instellingen

Portiekeuze voor zwarte koffie

2

Portiekeuze voor koffie met melk

2

Door de gebruiker aangemaakte dranken

20

Instelbare maalstand

6

Portiegrootte

Programeerbaar

Koffiesterkte (niveaus)

4

Koffietemperatuur (niveaus)

3

Drankenkeuze

Kan het koffiezetapparaat heet water maken?

Ja

Kan het koffiezetapparaat warme melk maken?

Ja

Overig

Heet water, Melkschuim, Warme melk

Koffie

Caffè crema, Cappuccino, Cold brew, Dubbele espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Latte Macchiato, Lungo

Onderhoudsprogramma's

Ontkalkingsprogramma

Ja

Reinigingsprogramma melksysteem

Ja

Reinigingsprogramma

Ja

Automatisch spoelen

Ja

Afmetingen en gewicht

Diepte

46.7 cm

Hoogte

38 cm

Breedte

35.2 cm

Gewicht

10.507 kg

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens EQ700 TQ715R03 Integral Volautomatische koffiemachine met bonen” te beoordelen