Philips HD9396/90 7000 Series Dubbelwandig Waterkoker, 1.7 l – Zwart

Uitverkocht

Details

10+ voedingsmiddelen en dranken met de juiste temperatuur.

Wist u dat uw favoriete drankjes, soepen en noedels beter smaken wanneer ze tot een bepaalde temperatuur worden verwarmd? De dubbelwandige waterkoker met temperatuurregeling verwarmt de binnenkant uiterst precies en blijft koel aan de buitenkant.

WARMHOUDFUNCTIE

Zodra uw waterkoker de gewenste temperatuur heeft bereikt, houdt de slimme warmhoudfunctie de exacte watertemperatuur op peil. U hoeft het niet opnieuw te koken.

10+ SOORTEN ETEN EN DRINKEN

Thee, koffie, babyvoeding, cacao, instant noedels en nog veel meer profiteren allemaal van het feit dat ze op verschillende temperaturen worden verwarmd. Deze waterkoker met temperatuurregeling heeft 6 temperatuurstanden van 40 °C tot 100 °C voor perfecte en veilige porties, elke keer weer.

NAUWKEURIGE TEMPERATUURWEERGAVE

Houd de gekozen temperatuur in realtime in de gaten en zie hoe die precies overeenkomt met uw instelling via het scherm met de intelligente handgreep.

CAPACITEIT VAN 1,7 L VOOR HET HELE GEZIN

Ideaal voor het hele gezin of een groep. Met een capaciteit van 1,7 liter kookt de waterkoker efficiënt genoeg water voor maximaal 7 kopjes.

DROOGKOOKBEVEILIGING

De ingebouwde Strix-controller zorgt ervoor dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er geen water meer is of wanneer het van de basis wordt getild. Dit vermindert het risico op droogkoken en schade, en voorkomt energieverspilling.

VEILIG AAN TE RAKEN

U hoeft niet te wachten tot de buitenkant van uw waterkoker is afgekoeld. De waterkoker met temperatuurregeling heeft een dubbele isolatielaag die zorgt voor een constante koele buitenkant, terwijl de waterwarmte binnenin langer behouden blijft.

SNEL KOKEN, EENVOUDIG SCHOONMAKEN

De waterkoker heeft een roestvrijstalen binnenkan met een brede opening die is ontworpen om snel te koken en gemakkelijk schoon te maken.

ROESTVRIJ STAAL, GESCHIKT VOOR LEVENSMIDDELEN

Altijd veilig en schoon serveren. De waterkoker is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal voor maximale hygiëne en corrosiebescherming.

360-GRADEN BASIS

Plaats de waterkoker op de basis en draai hem in de gewenste richting met behulp van de handige draai-connector in het midden.

KOPJESINDICATOR

Draag bij aan een groenere wereld terwijl u energie en water bespaart. Verwarm alleen wat u nodig heeft, met behulp van de kopjesindicator voor snel en energiezuinig koken in minder dan een minuut.

DEKSEL MET VEERONTGRENDELING

Open de waterkoker moeiteloos met één druk op de knop dankzij het deksel met veerontgrendeling.

SNOERWIKKELAAR

Het snoer kan strak en eenvoudig rond de basis van de waterkoker worden gewikkeld, zodat u de waterkoker kunt opbergen zonder dat de snoer in de weg zit.

Extra informatie

Land van herkomst:

China

Specification

Algemene kenmerken

Soort

Waterkokers

Fabrikant

Philips

Kleur

Zwart

Garantie

24 maanden

Capaciteit

1.7 l

Extra features

Elektrisch, Standaard ketelhals, Temperatuurregeling, Warmhoudfunctie

Materiaal

Metaal/Plastic

Vermogen

2200 W

Land van herkomst

China

EAN

8720389031700

Voltage

220/240 V (één fase)

Capaciteiten

Capaciteit (vloeistoffen)

1.7 l

Afmetingen en gewicht

Diepte

18.5 cm

Hoogte

28 cm

Breedte

18.5 cm

Gewicht

1.26 kg

Bediening & Onderhoud

Beoordelingen

0
0 beoordelingen
0%
0%
0%
0%
0%

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips HD9396/90 7000 Series Dubbelwandig Waterkoker, 1.7 l – Zwart” te beoordelen